Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > S'aproven les bases reguladores de subvencions per a projectes de foment de l'economia circular


Notícies

RSS

Dilluns, 13 de maig de 2019

S'aproven les bases reguladores de subvencions per a projectes de foment de l'economia circular

En data 13 de maig de 2019 ha estat publicada en el DOGC la disposició següent:

• Resolució TES/1252/2019, de 8 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores de subvencions per a projectes de foment de l'economia circular. Pots consultar-ho aquí.

Són despeses subvencionables (base 6):

6.2 Despeses subvencionables

f) Les activitats de consultoria i/o enginyeria o altres serveis que siguin necessaris per a l'execució del projecte, inclosa l'elaboració de l'informe de resultats de viabilitat tecnicoeconòmica ambiental, si escau.

No obstant això, en la base 3 s’estableix que:

El sol·licitant promotor del projecte ha de ser l'empresa que implanti o pugui implantar el projecte, és a dir, que fabriqui el producte o que executi el servei objecte del projecte. No s'acceptaran projectes liderats per consultories, enginyeries o centres tecnològics, si bé aquests tipus d'entitats poden ser socis beneficiaris sempre que realitzin alguna de les actuacions subvencionables. En cas de sol·licituds presentades per agrupacions d'empreses o per organitzacions empresarials o sindicals, la contribució del soci promotor al projecte ha de ser igual o superior a les contribucions individuals dels altres socis.

Així mateix, han estat també publicades altres tres subvencions, però només per a ens locals:

• Resolució TES/1247/2019, de 8 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores de subvencions destinades a la implantació de deixalleries per al tractament dels residus municipals.

• Resolució TES/1249/2019, de 8 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions per a projectes de foment de la recollida selectiva de residus municipals.

• Resolució TES/1251/2019, de 8 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a projectes de prevenció i preparació per a la reutilització de residus municipals.
 

Pots consultar la publicació aquí.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica