Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > La Diada de la Professió es reinventa


Notícies

RSS

Dijous, 4 d'abril de 2019

La Diada de la Professió es reinventa

Res serà el mateix. El gran acte social del Col·legi se celebrarà el 28 de juny amb canvis importants. El primer, en el nom: ara parlem de la Nit del Col·legiat i la Professió. També en el desenvolupament de l’acte, més centrat en el col·legiat. La ubicació i altres sorpreses busquen, igualment, fer un punt i a part amb el passat.

La Diada de la Professió deixa de ser la Diada. La festa de l’enginyeria de l’àmbit industrial ara es diu “La Nit del Col·legiat i la Professió” i inicia, d’aquesta manera, una nova etapa en la tradicional celebració del Col·legi.

No només se’n modifica la nomenclatura. Enguany l’acte tindrà lloc el 28 de juny en un entorn força diferent del que estem acostumats. El format també es renova i inclourà una part més festiva. Però potser el gruix del canvi se l’enduu la cerimònia, ja que en aquesta edició es vol donar més protagonisme al col·legiat. S’oferiran noves categories dels Premis ENGINYERS BCN, la resolució dels concursos de pintura, fotografia i fotografia jove i moltes sorpreses més.

Properament en coneixereu més detalls, dels quals us informarem per les diverses vies de comunicació del Col·legi. Estigueu atents i reserveu-vos la data del 28 de juny.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica