Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El teu treball de fi de grau pot tenir premi


Notícies

RSS

Dilluns, 25 de març de 2019

El teu treball de fi de grau pot tenir premi

L’esforç que suposa fer un TFG està recompensat amb els Premis ENGINYERS BCN. Fins el 24 de maig pots enviar-nos el teu projecte. Aquest any també s’atorgarà el Premi Extraordinari en Enginyeria Biomèdica. Els millors seran guardonats amb 1.000 euros i el tutor, amb 500. Bases.

Els premis ENGINYERS BCN enguany arriben a la seva 18a edició. T’expliquem, tot seguit, el més important per participar-hi:

  • Qui pot presentar-se? Tots els que estigueu cursant o hàgiu cursat un grau d’enginyeria de l’àmbit industrial - inclosa l'enginyeria biomèdica - a les escoles universitàries i facultats de Barcelona ciutat, Terrassa, Bellaterra, Igualada, Mataró i Vic i que s’hagin matriculat del Projecte de fi de grau durant l’any 2017, 2018 o 2019.
  • Fins quan es pot lliurar la documentació? Fins el 24 de maig de 2019 a les 14 h.
  • Quina dotació tenen els premis? L’alumne guanyador rebrà 1.000 euros i el tutor de l’alumne premiat, 500 euros. L’estudiant premiat, l’escola a la qual pertanyi el guanyador i el seu tutor rebran un diploma de reconeixement.
  • Què és el Premi extraordinari en Enginyeria Biomèdica? Es tracta d’un premi especial que s’atorga aquest any amb motiu de l’Any de l’Enginyeria Biomèdica. Els treballs presentats hauran d’estar relacionats amb aquest àmbit, tot i que us podreu presentar els estudiants de les diferents titulacions de Grau en enginyeries de l’àmbit industrial.
  • Com han de ser els projectes? Han de crear resolucions innovadores a problemes o necessitats existents o aplicar millores a un producte, un procés o un servei present a les nostres vides.

Les bases de participació completes i altra informació d’utilitat la trobaràs fent clic aquí.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica