Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Alta participació en el fòrum d’startups biomèdiques


Notícies

RSS

Divendres, 22 de març de 2019

Alta participació en el fòrum d’startups biomèdiques

La necessària col·laboració entre metges i enginyers no només va ser una de les conclusions de l’acte del 21 de març al Col·legi de Metges de Barcelona, sinó que també es va fer palesa en la pròpia organització de l’esdeveniment. Prop de 150 persones van assistir al fòrum que va donar el tret de sortida a l’Any de l’Enginyeria Biomèdica.

El sector de la salut està avançant a passos gegantins i és aquí on encara els enginyers tenim un gran camp per treballar. L’Any de l’Enginyeria Biomèdica va inaugurar-se posant sobre la taula un dels reptes que té la professió pels propers anys. I ho va fer amb una alta participació. El “I Fòrum: Startups Biomèdiques” va celebrar-se el 21 de març al Col·legi de Metges de Barcelona en una sala d’actes plena de metges i enginyeres.

La col·laboració entre les dues professions va ser l’eix vertebrador de la jornada. El degà, Miquel Darnés, va destacar el “goig” que donava veure ambdós àmbits trobant-se per tractar de salut i d’enginys. Jordi Pujol, col·legiat i coordinador de l’Any de l’Enginyeria Biomèdica, va moderar una primera taula rodona que va tractar els avenços en el sector. La segona mesa de debat va donar a conèixer casos d’èxit s’startups.

La cloenda va ser a càrrec d'Albert Barberà, Director General de Recerca i Innovació en Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

L’escletxa que hi ha entre sanitaris i professionals de l’enginyeria és ara una mica més petita.

Feu-ho córrer
  • Més

D’esquerra a dreta: Jaume Baró, Director Operatiu de Serveis a les Empreses de Barcelona Activa; Jaume Sellarès, Vicepresident del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB); i Miquel Darnés, degà d’ENGINYERS BCN.

[+] Ampliar

D’esquerra a dreta: Jordi Pujol, Coordinador de l'Any de l'Enginyeria Biomèdica; Lluís Pareras, Gerent de l’Àrea d’Innovació i Tecnologia del CoMB; i Josep Samitier, Director de l'Institut de Bioenginyeria de Catalunya.

[+] Ampliar

D’esquerra a dreta: Llorenç Coll, CEO d'Aniling; Jordi Naval, moderador i Director General de Biocat; Noemí Balà, CTO and Co-founder d'Aortyx i Alfons Carnicero, CEO & Co-founder d'Able.

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica