Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El 21 de març, jornada sobre startups biomèdiques


Notícies

RSS

Dijous, 14 de març de 2019

El 21 de març, jornada sobre startups biomèdiques

L’Any de l’Enginyeria Biomèdica arranca el 21 de març amb un destacat fòrum on les empreses de biomedicina de nova creació seran les protagonistes. Se celebrarà al Col·legi de Metges de Barcelona i comptarà amb els principals agents del sector. Inscripcions: col·legiat/no col·legiat.

El I Fòrum de l’Any de l’Enginyeria Biomèdica permetrà conèixer i compartir experiències amb professionals de la salut i l'enginyeria que han creat startups exitoses. Així, la temàtica d’aquesta jornada girarà entorn les empreses de nova creació relacionades amb la biomedicina. Les innovacions en aquest camp estan revolucionant les vides de moltes persones: robots quirúrgics, cirurgia mínimament invasiva, biòpsies líquides i fins i tot un marcapàs de dimensions molt reduïdes implantat sense cirurgia.

L’acte començarà a les 17 h i està previst que finalitzi a les 19.30 h. Es dividirà en tres parts: les benvingudes, una taula rodona sobre els avenços en el sector i una ronda de presentacions de tres casos d’èxit. Hi participaran, per ordre d’intervenció: Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona; Miquel Darnés, degà d'ENGINYERS BCN; Jaume Baró, director operatiu de Serveis a les Empreses de Barcelona Activa; Lluís Pareras, gerent de l’Àrea d’Innovació i Tecnologia del CoMB i Director de Healthequity, SCR; Josep Samitier, director de l'Institut de Bioenginyeria de Catalunya; Jordi Pujol, enginyer tècnic industrial i coordinador de l'Any de l'Enginyeria Biomèdica; Jordi Naval, director General de Biocat; i Albert Barberà, director general de Recerca i Innovació en Salut del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, qui farà la cloenda.

Dates i horaris: 21 de març de 2019, a les 16.30 h.
Lloc: Sala d’actes del Col·legi de Metges de Barcelona (Passeig de la Bonanova, 47).
Més informació.
Inscripcions: col·legiats/no col·legiats.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica