Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Els episodis de vents forts i el pla VENTCAT


Notícies

RSS

Dimecres, 7 de novembre de 2018

Els episodis de vents forts i el pla VENTCAT

A partir de l’anàlisi de casos reals en àmbits com la comunicació a la població, elements vulnerables, accions en prealerta o actuacions urgents, la jornadaEmergències per fortes ventades. Pla VENTCAT. Consells i recomanacions d’actuació” tractarà l’aplicació pràctica del pla d'emergència de la Generalitat en casos de vents forts. Inscriu-te aquí si ets col·legiat o precol·legiat i aquí si no ho ets. Més informació. Segueix-lo per videostreaming.

ENGINYERS BCN i la Direcció General de Protecció Civil (DGPC) preparen pel 21 de novembre la jornada “Emergències per fortes ventades. Pla Ventcat. Consells i recomanacions d’actuació”, sobre episodis de forts vents i l’aplicació pràctica del pla VENTCAT. S’exposaran situacions de risc viscudes, els problemes detectats, les solucions adoptades i les lliçons apreses.

L’acte es farà a la sala d’actes del Col·legi i està previst que es dugui a terme de 9 a 14 h. Comptarà amb la participació de, entre altres, Isabel Ferrer, Directora General de Protecció Civil; Imma Solé, Cap de Serveis Territorials de Barcelona de la Direcció General de Protecció Civil; Santi Segalà, Cap de l’Àrea de Predicció al Servei Meteorològic de Catalunya; Vicenta Villar, Tècnica Protecció Civil de l'Ajuntament de Terrassa i Jordi Artiga, Secretari del Col·legi i Enginyer municipal en Protecció Civil.

Aquesta és la primera d’una sèrie de jornades que tractaran altres aspectes climatològics i actuacions en casos d’emergència (incendis, inundacions, sismic, radiològics...). Properament et donarem més informació.

I si no puc assistir-hi?
  1. Mira-la en directe: La conferència també s’emetrà per videostreaming en aquest enllaç, un servei que permet seguir les diverses activitats del Col·legi des de dispositiu tan fix com mòbil.
  2. Mira-la en diferit: Uns dies després, la xerrada es penjarà a Torna-la a Veure, plataforma on hi ha les conferències, tertúlies i col·loquis que se celebren al Col·legi, així com els actes socials més destacats.

Dates i horaris: 21 de novembre de 2018, de 9 a 14 h.
Lloc: Sala d'actes del Col·legi (Consell de Cent, 365).
Inscriu-te aquí si ets col·legiat o precol·legiat i aquí si no ho ets.
Més informació.
Segueix-lo per videostreaming.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica