Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Quina formació t’agradaria rebre?


Notícies

RSS

Dimecres, 7 de novembre de 2018

Quina formació t’agradaria rebre?

És el Col·legi qui s’ha d’adaptar a tu i no a l’inrevés. Per aconseguir-ho, posem a la teva disposició un espai on tu proposes el curs que vols fer i selecciones, entre els que hi ha disponibles, els que t’interessen. Esculls en quin format, durant quin trimestre i en quin horari fer-lo. Nosaltres t’escoltarem i programarem en base a tota aquesta informació. Trobaràs aquest espai al mòdul d'activitats, a la pestanya “Catàleg de cursos”. Prova-ho ara i forma’t en allò que t'interessa més!

Millorar els canals de comunicació entre la corporació i el col·lectiu d’ENGINYERS BCN és essencial per oferir cursos que s’adaptin als gustos dels enginyers de l’àmbit industrial. En aquesta línia, el Col·legi ha creat un apartat, dins el mateix mòdul de formació, on tothom pot dir la seva: es poden proposar cursos o seleccionar, entre els que hi ha disponibles, quins interessen més. A més, es pot especificar el quan (primer trimestre? Al matí?) i el com (en línia? Presencial?).

Aquesta informació no caurà en sac trencat: ENGINYERS BCN organitzarà formacions seguint la teva voluntat i preparant cursos que comptin amb un mínim de membres interessats.

Entra al mòdul d'activitats en aquest enllaç, o mitjançant el caixetí que hi ha al lateral de l'Agenda, i dona la teva opinió. Apropar-nos als teus gustos és una prioritat.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial