Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Una aproximació als efectes del canvi climàtic


Notícies

RSS

Dimarts, 6 de novembre de 2018

Una aproximació als efectes del canvi climàtic

“Només hi ha una manera de posar fre al canvi climàtic: viure’l”. És el reclam publicitari de The Zone of Hope, l’experiència immersiva de realitat virtual promoguda per Aigües de Barcelona. El degà, Miquel Darnés; la vicedegana, Maria Cinta Pastor; el Cap de Serveis Tècnics, David Jiménez i el vicepresident de la Comissió de Qualitat i Innovació, Carles Torras, han participat en aquesta activitat per tal d’aprendre, encara més, d'un tema tan sensible per ENGINYERS BCN. 

Veure la Barcelona del futur inundada o ser testimoni en primera persona de la desertització dels paisatges. The Zone of Hope proposa una experiència de realitat virtual innovadora i, sobretot, molt didàctica, una activitat que ha rebut aquesta tarda la visita de quatre col·legiats: el degà, Miquel Darnés; la vicedegana, Maria Cinta Pastor; el Cap de Serveis Tècnics, David Jiménez i el vicepresident de la Comissió de Qualitat i Innovació, Carles Torras.

Aquesta proposta és gratuïta per als usuaris d’Aigües de Barcelona i des de la seva posada en marxa, a principis d’any, ha apropat els efectes devastadors del canvi climàtic a milers de persones.

L'últim Observatori del degà, precisament, exposava a la revista Theknos la importància d'avançar cap a un nou model energètic. Pots llegir-lo aquí.

Feu-ho córrer
  • Més

D'esquerra a dreta: David Jiménez, Cap de Serveis Tècnics del Col·legi; Carles Torras, vicepresident de la Comissió de Qualitat i Innovació; Miquel Darnés, degà; i Maria Cinta Pastor, vicedegana

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica