25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > La “Barcelona Resilience Week” centrarà el debat sobre el desenvolupament sostenible de les ciu...


Notícies

RSS

Dimarts, 6 de novembre de 2018

La “Barcelona Resilience Week” centrarà el debat sobre el desenvolupament sostenible de les ciutats

La setmana del 11 al 16 de novembre Barcelona serà la capital del debat sobre la resiliència de les ciutats, és a dir, de la seva capacitat per créixer davant les adversitats i d’una manera sostenible. Durant aquests dies se celebraran diversos esdeveniments que comptaran amb la presència dels principals 'stakeholders'. Mira aquí el programa de la “Barcelona Resilience Week”. Registra’t gratuïtament aquí abans del 7 de novembre.

S’apropa la setmana de la resiliència. Barcelona mostrarà al món les últimes accions que fan que les nostres ciutats siguin més resistents i que reforcen les agendes de desenvolupament i humanitàries. Tallers, conferències, debats... els formats de les activitats que es realitzaran varien però tots tindran en comú la resiliència urbana com a temàtica de fons.

Cal destacar els “Diàlegs”, que giraran entorn el canvi climàtic, l’actualització de la informalitat, la governança i descentralització, la resiliència social i les crisis humanitàries urbanes.

Consulta en aquest enllaç el programa de la “Barcelona Resilience Week”. Registra’t aquí abans del 7 de novembre, és gratuït i està obert a tothom.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial