Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > La Mesa d’Enginyeria posarà en valor els nous graus en una destacada jornada a la seu col·legial


Notícies

RSS

Dimarts, 6 de novembre de 2018

La Mesa d’Enginyeria posarà en valor els nous graus en una destacada jornada a la seu col·legial

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró, i la Directora General d’Indústria, Matilde Villarroya, participaran a “L’Enginyeria és un grau”, jornada organitzada pels col·legis d’enginyers graduats i tècnics agrupats a la METGEC (la Mesa d'Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya). Serà el 23 de novembre, de 9.30 a 13.30 h, a la sala d’actes del Col·legi. La benvinguda anirà a càrrec de Miquel Darnés, degà d’ENGINYERS BCN i president de la METGEC. Confirma assistència a jornadaenginyeria@lidera.cat. Més informació.

Amb la mirada posada en reforçar davant les institucions i la societat la importància dels nous graus en enginyeria i dels col·legis professionals, la recent constituïda METGEC -associació que aplega uns 15.000 enginyers- prepara pel 23 de novembre la jornada “L’Enginyeria és un grau”.

Tenen atribucions professionals els graus? Poden els graduats en enginyeria accedir al nivell A1 de l’administració? Quin nivell tenen els graus en el Marc de Qualificacions Europeu? Quins graus poden col·legiar-se als col·legis d’enginyers graduats i d’enginyers tècnics? És obligatòria la col·legiació? Les empreses estan al corrent dels coneixements, habilitats i competències dels enginyers graduats? Aquestes i més qüestions relacionades amb la incorporació als mons professional i col·legial dels enginyers graduats es debatran durant la jornada.

Programa

A les 9.40 h Miquel Darnés, degà del Col·legi i president de la METGEC, donarà la benvinguda als assistents a un acte que inaugurarà Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya. Després, a les 10.20 h, començarà la ponència de José Javier Medina, president de l’Institut de Graduats en Enginyeria i Enginyers Tècnics d’Espanya (INGITE).

El coffee break serà una bona oportunitat pel networking i més tard, a les 11.15 h, Xavier Font, vicepresident de la METGEC, moderarà una taula rodona on intervindran Antoni Abad, president de CECOT; Gonzalo Meneses, expert en la implantació del Pla Bolonya; Mònica Bide, directora comercial de la consultoria de RRHH Mur i Martí i Miquel Soriano, representant de l’ACUP - Universitats públiques catalanes

Per acabar, està previst que a partir de les 12.50 h Miquel Darnés faci la seva ponència i Matilde Villarroya, Directora General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, conclogui l’acte.

Dates i horaris: 23 de novembre de 2018, de 9.30 a 13.30 h.
Lloc: sala d’actes del Col·legi (c/Consell de Cent, 365, Barcelona).
Confirma assistència a jornadaenginyeria@lidera.cat.
Més informació.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica