Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Presenta la teva candidatura per liderar les comissions


Notícies

RSS

Dimecres, 10 d'octubre de 2018

Presenta la teva candidatura per liderar les comissions

El 18 d’octubre a les 19 h es tanca el termini per presentar candidatura a les juntes rectores de les comissions. Per fer-ho, els col·legiats que sou membres de les comissions heu d'enviar al Col·legi aquest document. Recordeu que del 23 al 25 d'octubre podreu votar la candidatura que preferiu. Més informació.

El procés electoral per escollir presidents, vicepresidents i secretaris de les comissions del Col·legi està en marxa. En poc més d’una setmana, concretament el 18 d’octubre a les 19 h, es tanca la recepció de candidatures. Fins aleshores, els col·legiats que pertanyeu a una comissió teniu temps a presentar-vos per liderar-la (només ho podreu fer en una encara que sigueu membres de dues o més).

Com presentar una candidatura? Si voleu formar part de la junta rectora de la vostra comissió, empleneu i lliureu aquest document a ENGINYERS BCN per internet o presencialment. Si hi ha una candidatura i es comprova que tot està en regla, quedarà proclamada. I si n’hi ha més d’una, hi haurà eleccions.

Votacions

Es podrà votar de dues maneres:

  • Electrònicament: Els col·legiats que formen part d’una comissió on hi ha més d’una candidatura rebran un enllaç per correu electrònic el 23 d’octubre. Allà podran decantar-se per una o altra mitjançant un senzill sistema informàtic. Es podrà votar fins les 17 h del 25 d’octubre.
  • Presencialment: Un cop acaba la votació electrònica comença la presencial. Des de les 17 h del 25 d’octubre fins les 19:30 h es podrà votar a la seu col·legial.

Més informació.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica