Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El Col·legi aporta propostes a la llei de simplificació de l'activitat administrativa


Notícies

RSS

Dijous, 13 de setembre de 2018

El Col·legi aporta propostes a la llei de simplificació de l'activitat administrativa

Des del Departament d’Empresa i Coneixement es va convidar al Col·legi a participar en la Consulta pública orientada a fer propostes en relació a la modificació de la Llei 16/2015 de simplificació de l'activitat administrativa de l'Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econòmica, sobre la qual s’està treballant.

Aquesta modificació es produeix després de 2 anys i mig de l’entrada en vigor de la llei. Segons dades del Departament, la FUE ja s’ha aplicat a un 98% dels municipis de Catalunya i afecta a un 77% de la seva població. No obstant això, durant aquest temps s’han anat detectant qüestions que necessitaven atenció i per aquest motiu s’ha plantejat aquesta modificació.

A partir d’aquí es va obrir un període de participació per tal que els representants dels principals agents afectats per l’aplicació d’aquesta llei hi poguessin fer propostes en relació a la seva modificació.

Per la rellevància d’aquesta llei pels tècnics que s’hi dediquen a la tramitació de les activitats econòmiques, el Col·legi ha fet una sèrie de propostes de millora orientades tant al text com al seu desplegament.

Podeu consultar les propostes aquí (haureu d’anar a la pestanya “Propostes”).

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica