Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Es posa en marxa la Comissió de Dones i d’Igualtat de la Intercol·legial


Notícies

RSS

Dimecres, 13 de juny de 2018

Es posa en marxa la Comissió de Dones i d’Igualtat de la Intercol·legial

Per tal de coordinar accions en vers la igualtat de gènere, la Intercol·legial, associació que representa més de 100 corporacions professionals de Catalunya, ha creat la Comissió de Dones i d’Igualtat. A la primera reunió d’aquest grup de treball hi va participar la vicedegana, Maria Cinta Pastor. Per a properes trobades es volen proposar activitats formatives i col·laborar amb el Parlament en accions de gènere.

L’elevat nombre de professionals que representa la Intercol·legial (uns 200.000) l’atorga un important paper en la lluita contra la desigualtat entre homes i dones a la feina. Per aquesta raó, s’ha creat la Comissió de Dones i Igualtat en el si de l’associació, un grup de treball que ha celebrat la primera reunió entre representants dels diversos col·legis professionals catalans. Des d’ENGINYERS BCN hi participa la vicedegana, Maria Cinta Pastor, també present a la Comissió Funcionem Junts del Col·legi.

A la propera reunió, que tindrà lloc a finals d’aquest mes, es proposarà realitzar accions formatives, realitzar un estudi d’investigació sobre la presència de dones en els col·legis i col·laborar amb el Parlament de Catalunya en accions de gènere.
 

Feu-ho córrer
  • Més

Primera reunió de la Comissió de Dones i d’Igualtat de la Intercol·legial, a l'esquerra de la imatge la vicedegana del Col·legi, Maria Cinta Pastor

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica