Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

IGEMA

Portada > El Col·legi > Notícies > Entra gratuïtament al saló BIZBARCELONA


Notícies

RSS

Dimarts, 17 d'abril de 2018

Entra gratuïtament al saló BIZBARCELONA

La fira d’emprenedoria i pimes BIZBARCELONA torna al recinte firal de Montjuïc amb l’objectiu de ser un canal per facilitar el networking i ajudar les empreses a trobar noves vies de finançament. Serà els dies 30 i 31 de maig i els col·legiats teniu la possibilitat d’accedir-hi de franc. Només heu d’enviar un correu electrònic a ebcn@ebcn.cat. Després, el Col·legi us facilitarà un codi i els passos a seguir per adquirir una acreditació gratuïta al web del saló.

“Ajudem a persones emprenedores i pimes en la seva transformació”. Sota aquest eslògan es promociona el saló BIZBARCELONA, un esdeveniment imprescindible per a qualsevol empresari que vulgui créixer professionalment.

ENGINYERS BCN hi serà present a l'estand A-107 (Associació Intercol·legial), des d’on comunicarà els serveis que ofereix i la quantitat de professionals que poden ser d’utilitat a les empreses que allà hi siguin.

Entrades gratuïtes

ENGINYERS BCN, com a membre de la Intercol·legial, disposa d’un acord amb BIZBARCELONA gràcies al qual els col·legiats poden visitar el saló de manera gratuïta. Per això caldrà enviar un correu electrònic a ebcn@ebcn.cat i el Col·legi us donarà un codi i us explicarà com obtenir l'acreditació de franc pas per pas al web del saló.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial