Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > ENGINYERS BCN parla d'eficiència energètica a la ràdio


Notícies

RSS

Dimecres, 7 de març de 2018

ENGINYERS BCN parla d'eficiència energètica a la ràdio

El cap de Serveis Tècnics del Col·legi, David Jiménez, va ser entrevistat dilluns passat a la Cadena COPE per tractar de com afecta el consum que productes i edificis fan de l'energia. En el dia de l'eficiència energètica, l’emissora de ràdio s’ha interessat per ENGINYERS BCN en busca d’un expert que pugui explicar-ho millor. Pots escoltar l’entrevista en aquest enllaç a partir del minut 18:35.

Què és l’eficiència energètica? És la primera pregunta que el responsable de Serveis Tècnics, David Jiménez, va haver de respondre dilluns en l’entrevista que va concedir a la Cadena COPE. La conversa va girar al voltant d’aquest concepte i d’una dada: El 84% dels edificis a Espanya són ineficients. En aquest sentit, David Jiménez va apuntar que hi ha un parc edificat força antic i que, a més, no s’ha fet un bon manteniment. “En els últims anys s’han introduït millores per fer els edificis més eficients energèticament però moltes vegades han primat altres consideracions”, va afegir.

L’entrevista va acabar amb una crida a la sostenibilitat: “Hem de treballar perquè aplicant mesures d'eficiència energètica s’ajuda al medi ambient i també a l’economia domèstica”. És una proba més de què el Col·legi continua molt implicat amb aquest tema. L’any passat va ser l’Any de l’Eficiència Energètica a ENGINYERS BCN, fet que va inspirar nombroses activitats organitzades al Col·legi tractant aquesta qüestió.

Escolta l’entrevista sencera fent clic aquí (a partir del minut 18:35).

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica