Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Mataró, obert a propostes per impulsar el seu centre


Notícies

RSS

Dimecres, 7 de març de 2018

Mataró, obert a propostes per impulsar el seu centre

L’Ajuntament de Mataró ha posat en marxa un Concurs d’idees per millorar el centre de la ciutat. Està obert a què professionals, també enginyers de l’àmbit industrial, proposin estratègies d’impuls mitjançant accions econòmiques, urbanístiques, arquitectòniques i de mobilitat. El termini per presentar-se acaba el 23 de març a les 14:30 h. Més informació aquí.

“Impulsar el Centre com a motor d’activitat cultural, de comerç i turística integrada dins d’un únic discurs que posi en valor el seu llegat històric i patrimonial.” L’Ajuntament de Mataró recull en el seu web el motiu que l’ha fet encetar un concurs d’idees per trobar una proposta que desenvolupi el Pla d’Impuls al Centre de Mataró.

Els professionals que vulguin participar-hi hauran de presentar un equip pluridisciplinar i acreditar experiència en les matèries objecte del Concurs abans del 23 de març a les 14:30 h. Per la primera fase s’estableix un import de 50.000 euros a repartir entre els candidats seleccionats. En una segona fase els equips disposaran de 100 dies per presentar les seves propostes (el primer premi és de 10.000 euros).

Grup Territorial

El Col·legi està atent de tot allò que pot resultar d’interès per als col·legiats en el territori, també més enllà de Barcelona ciutat. Precisament a Mataró hi ha un Grup Territorial que es reuneix periòdicament amb l’objectiu de fomentar la xarxa de contactes de professionals de la zona i tractar qüestions del sector. Pots apuntar-te al Grup Territorial del Maresme fent clic aquí.

Més informació en aquest enllaç.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica