Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > La nova App de notícies rep gairebé mig miler de descàrregues en dues setmanes


Notícies

RSS

Dimarts, 6 de març de 2018

La nova App de notícies rep gairebé mig miler de descàrregues en dues setmanes

A finals de febrer es va llançar EBCN+, una aplicació per a mòbils i tauletes d’informació professional i del Col·legi. En aquest temps, l’App ha superat les 400 descàrregues. És totalment gratuïta i està disponible per a Android i iOS. Si llegeixes això des d’un mòbil o una tauleta entra als següents enllaços per descarregar-te-la: A l’Apple Store i a la Play Store.

Estar informat de les novetats legislatives que afecten la teva feina, conèixer les activitats formatives que poden ajudar-te a créixer professionalment i assabentar-te del que succeeix a l’enginyeria de l’àmbit industrial. EBCN+, la nova aplicació del Col·legi que ja gaudeixen més de 400 usuaris, et permet fer tot això i molt més.

Funcionament

A la pàgina principal apareixen en ordre cronològic les últimes notícies. Entra dins i hi trobaràs més informació i la icona d’una estrella per marcar-la com a preferida. Per saber quines has llegit, quines no i quines has destacat, tens el menú de la part esquerra. A més, pots compartir les notícies a través de correu, WhatsApp i les xarxes socials. Per tal de mantenir-te ben informat, l’App enviarà de manera puntual notificacions amb el més important.

I si necessites trobar alguna informació? A la part inferior de l’App una icona en forma d’embut et permetrà seleccionar les categories de notícies que desitgis veure. A més, un potent cercador trobarà la informació que busquis de manera ràpida i clara.

Descarrega’t ara l’App per a iOS i Android.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica