Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Apunta’t a la jornada “Tendències de transformació digital pel 2018”


Notícies

RSS

Dimarts, 9 de gener de 2018

Apunta’t a la jornada “Tendències de transformació digital pel 2018”

Com a primera activitat programada dins l’Any de l’Enginyeria 4.0 el Col·legi et convida a la jornada tècnica “Tendències de transformació digital pel 2018”. Tindrà lloc a la sala d’actes el 21 de febrer, de 10 a 13 h, i tractarà, entre altres temes, la realitat augmentada, l’Internet de les coses (IOT), la digitalització, el PLM i el Twin Digital. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç. Segueix-lo per videostreaming.

El 2018 és al Col·legi l’Any de l’Enginyeria 4.0. La quarta revolució industrial serà la protagonista de conferències, cursos i jornades com la que se celebrarà el proper 21 de febrer. Porta per títol “Tendències de transformació digital pel 2018” i tractarà els canvis en la gestió dels fabricants durant el cicle de vida dels productes, un tema bàsic per assolir amb èxit els reptes d’avui en dia.

El programa (que podeu consultar aquí) ofereix informació d’allò més completa de la mà d’experts amb amplis coneixements en el sector: Josep Ortega, Market Director Iberia & MEA a PTC; Jose Vicente Garrido, Director General a Integral; Jordi Garcia, PLM Senior Business Consultant a Integral; Carlos Cosials, IoT Senior Business Consultant a Integral i Pere Rodríguez, Enginyer Tècnic Industrial i Coordinador de l’Any de l’Enginyeria 4.0.

Suma’t a la revolució i apunta’t ara en aquest enllaç.

I si no puc assistir-hi?
  1. Mira-la en directe: La conferència també s’emetrà per videostreaming, un servei que permet seguir les diverses activitats del Col·legi des de dispositiu tan fix com mòbil.
  2. Mira-la en diferit: Uns dies després, la xerrada es penjarà al "Torna-la a Veure", plataforma on hi ha les conferències, tertúlies i col·loquis que se celebren al Col·legi, així com els actes socials més destacats.

Dates i horaris: 21 de febrer de 2018, de 10 a 13 h.
Lloc: Sala d'actes del Col·legi (Consell de Cent, 365).
Més informació aquí.
Inscriu-te en aquest enllaç.
Segueix-lo per videostreaming.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2018 Any de l'Enginyeria'