Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Els nens i nenes dels col·legiats entreguen les seves cartes als reis


Notícies

RSS

Divendres, 5 de gener de 2018

Els nens i nenes dels col·legiats entreguen les seves cartes als reis

Ja és una tradició més del Nadal per a la família d’ENGINYERS BCN. És la Festa de Reis, que aquesta edició de 2018 s’ha celebrat amb gran èxit. Gairebé una quarantena de nens i nenes han pogut fer entrega de la carta a un dels patges de Melcior, Gaspar i Baltasar. També han gaudit d’un bon esmorzar i un espectacle de la mà de la companyia Galiot. El Col·legi torna a ser escenari d’actes que enforteixen les relacions dels professionals i els seus familiars.

Ben aviat, a les 10.30 h del matí, els fills, nebots i néts dels col·legiats i dels treballadors d’ENGINYERS BCN es replegaven pel Club EBCN. Una maquilladora pintava a alguns la cara de lleons, tigres o prínceps. Altres, aprofitaven per menjar croissants i beure batuts de xocolata.

A la sala d’actes, tot estava preparat perquè la companyia de teatre Galiot amenitzés el matí als més menuts. Dracs, guerrers i princeses eren els protagonistes d’una història de titelles que va sorprendre els assistents.

Finalment, el moment més esperat: L’entrada del patge reial posava els nens i nenes d’empeus formant una filera per fer entrega de la carta als reis. Els nervis es passaven quan rebien una bossa de dolços i per fi podien demanar els seus desitjos.

La Festa de Reis, la primera celebració de l’any però sens dubte no l’última. I és que ENGINYERS BCN continua demostrant d’aquesta manera que és molt més que un col·legi professional.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2018 Any de l'Enginyeria'