Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Ja tens disponible el vídeo de l’acte sobre com certificar les instal·lacions de protecció passiva


Notícies

RSS

Dimarts, 5 de desembre de 2017

Ja tens disponible el vídeo de l’acte sobre com certificar les instal·lacions de protecció passiva

El Clúster de Seguretat Contra Incendis, amb el suport d’ENGINYERS BCN, va celebrar el passat 23 de novembre la jornada “Com certificar les instal·lacions de protecció passiva? La nova SP 136 i la Guia de bones pràctiques”. El vídeo complet de l’acte és al “Torna-la a Veure”, la plataforma audiovisual del Col·legi. Entra aquí per consultar-lo. El "home" del web informa ara el moment en què hi ha disponible un nou vídeo.

“Aprofundir en la recent Instrucció de certificació d’instal·lació i presentar la nova Guia de bones pràctiques per a la protecció passiva contra incendis (PPCI).” Amb aquestes paraules es presentava la jornada del Clúster de Seguretat Contra Incendis. Fins a 13 ponents provinents de les principals àrees del sector van divulgar els seus coneixements a la sala d’actes del Col·legi.

El servei “Torna-la a Veure” compta amb el vídeo d’aquest acte perquè puguis revisar-lo tants cops com vulguis. Recorda que les conferències, tertúlies i col·loquis, així com els actes socials més destacats, es pengen en aquest portal web.

Més novetats

A més, perquè estiguis assabentat de les últimes novetats, el home del web indica ara si hi ha un nou vídeo disponible en el caixetí informatiu del “Torna-la a Veure”.

Feu-ho córrer
  • Més

Fotograma del vídeo de la jornada

[+] Ampliar

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2018 Any de l'Enginyeria'