Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Suma’t a la jornada sobre la tramitació telemàtica d'expedients d'activitats a través de la Fin...


Notícies

RSS

Dimecres, 13 de setembre de 2017

Suma’t a la jornada sobre la tramitació telemàtica d'expedients d'activitats a través de la Finestreta Única Empresarial

Tens dubtes alhora de tramitar, accedir, verificar i de com presentar la documentació en el moment de gestionar telemàticament els expedients als Ajuntaments i altres Administracions Públiques? Suma’t el proper 20 de setembre, a les 18.30 h, a la sala d’actes, a la conferència sobre el funcionament de la tramitació electrònica de legalització d’activitats i instal·lacions en Finestreta Única Empresarial. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç. Segueix-lo per videostreaming.

El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya realitzarà aquesta jornada formativa on s’explicarà com tramitar els expedients telemàticament als Ajuntaments i altres Administracions Públiques (expedients d’activitats, legalitzacions d’instal·lacions...), com accedir, com verificar l’estat de l’expedient, presentar la documentació en nom del titular i sense necessitat de ser representant, novetats del sistema, informació sobre tots els tràmits que es poden fer a través de la web de Canal Empresa, etc.

Els temps canvien i un enginyer ha d’estar informat i format per a poder desenvolupar el procés de legalització de forma telemàtica davant de qualsevol administració, ha de poder orientar al client sobre que cal fer i acompanyar-lo en el procés, si cal. És per això que és una jornada formativa molt recomanable per a qualsevol enginyer d’exercici lliure o relacionat amb l’Administració.

I si no puc assistir-hi?
  1. Mira-la en directe: La conferència també s’emetrà per videostreaming en aquest enllaç (exclusiu per a col·legiats i precol·legiats), un servei que permet seguir les diverses activitats del Col·legi des de dispositiu tant fix com mòbil.
     
  2. Mira-la en diferit: Uns dies després, la xerrada es penjarà en aquest web. Podràs veure-la tantes vegades com vulguis.

Dates i horaris: 20 de setembre de 2017, a les 18.30 h
Lloc: Sala d'actes del Col·legi (Consell de Cent, 365).
Més informació aquí.
Inscriu-te en aquest enllaç.
Segueix-lo per videostreaming. (exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2017 Any de la Gestió Energética Eficient