Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Txell Sust, Pep Poblet i Nito Figueres protagonitzen el Concert de la Diada


Notícies

RSS

Dimecres, 2 d'agost de 2017

Txell Sust, Pep Poblet i Nito Figueres protagonitzen el Concert de la Diada

Cançons de sempre com no les havies escoltat mai. És el que proposa #enCantats, l’espectacle que es viurà durant el Concert de la Diada, és a dir, el dijous 7 de setembre a les 19 h. També es farà entrega dels premis dels concursos de pintura i fotografia. Les entrades estan exhaurides, però podràs seguir l’acte per videostreaming aquí. Més informació en aquest enllaç.

El tradicional Concert amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya compta aquesta edició amb els elements necessaris perquè no puguis perdre-te’l. Un espectacle commovedor, un lliurament de premis d’allò més emocionant i la tecnologia al teu abast per tal de facilitar-te l’assistència.

L’acte

Txell Sust, cantant; Pep Poblet, saxo i Nito Figueres, piano, presentaran #enCantats, una reinterpretació de clàssics en clau femenina. A més, es donaran a conèixer el nom dels guanyadors del XIV Concurs de Pintura i del XVIII Concurs de Fotografia i Arts Plàstiques, organitzats per la Comissió d’Enginyers Jubilats i la de Cultura i Esports respectivament. Després de l'acte se servirà un aperitiu a la terrassa del Col·legi.

El videostreaming

El servei d’ENGINYERS BCN que permet veure els actes en dispositiu tan fix com mòbil es posa a disposició dels col·legiats perquè puguin gaudir del Concert des d’on desitgin. El dia 7 de setembre podreu accedir a aquest servei des d'aquest enllaç.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2017 Any de la Gestió Energética Eficient