Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > La festa del Col·legi enlaira la professió


Notícies

RSS

Dimarts, 4 de juliol de 2017

La festa del Col·legi enlaira la professió

Igual que la trapezista va alçar-se durant l’acte, la Diada de la Professió de 2017 ha elevat una mica més el Col·legi i, per extensió, un col·lectiu de professionals més que necessari a la societat d’avui. Gairebé 400 persones van omplir la carpa del Poble Espanyol i els voltants del monestir de Sant Miquel per gaudir de l’espectacle i el càtering d’una celebració que torna a fer de frontissa entre col·legiats i professió i on va quedar clar que l'enginyeria és un grau.

Un públic entregat picant de mans La Traviata de Verdi, l’agraïment d’un premiat a aquells que l’han recolzat, un brindis a l’aire lliure amb les espectaculars vistes de la ciutat. Tots ells són moments que es van viure el divendres 30 de juny durant la gran festa del Col·legi. Entreteniment, emocions i professió a parts igual en una vetllada innolvidable.

A les 20 h, la presentadora Marta Bayarri donava pas al vídeo del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en el qual posava en valor la feina dels enginyers graduats i enginyers tècnics industrials. D’altra banda, el degà, Miquel Darnés, va voler recordar que el títol de màster no és necessari per exercir la professió i va recalcar que és la primera Diada de la nova Junta, moment que va aprofitar per mostrar orgull de la feina feta i il·lusió respecte el futur.

Després, va ser el moment de l’entrega de Premis Enginyers BCN 2017. L’Ajuntament de Masquefa va recollir el d’Eficiència Energètica, Vilardell Purtí el de l’Empresa Innovadora, Francesc Amer el de Col·legiat Distingit i finalment es van repartir els de millor projecte fi de grau. Els premis van comptar amb el patrocini de l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), el Banc Sabadell i la Caixa d'Enginyers. Per la seva part, Bestours Viatges va fer possible el lliurament d’un cap de setmana a una ciutat europea. L’afortunada va ser Rosa Garcia.

Mireia Casas, soprano; Josep Fadó, tenor i Jofre Bardagí, cantant, van amenitzar la nit amb unes actuacions espectaculars que també van comptar amb l’artista Ruth Sánchez que va escalar literalment l’escenari. Una banda de jazz esperava fora, al Monestir de Sant Miquel, on es va servir un càtering selecte amb les increïbles vistes de Barcelona. El final perfecte a una vetllada que es pot definir com exitosa.

Feu-ho córrer
  • Més

Els guardonats als Premis Enginyers BCN 2017, a la foto de família

[+] Ampliar

El tenor Josep Fadó i l'artista Ruth Sánchez

[+] Ampliar

L'entorn del Monestir de Sant Miquel va acollir el càtering selecte

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2018 Any de l'Enginyeria'