Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Encomana la festa: Porta a qui vulguis a la Diada de la Professió


Notícies

RSS

Dijous, 15 de juny de 2017

Encomana la festa: Porta a qui vulguis a la Diada de la Professió

La gran celebració del Col·legi és per viure-la amb els teus. Arran les peticions de diversos col·legiats i gràcies a la possibilitat d’ampliar l’aforament, ENGINYERS BCN elimina el límit de dues entrades per persona i permet la possibilitat de sol·licitar-ne tantes com es desitgi per la festa del divendres 30 de juny. Els tiquets es poden adquirir a la recepció del Col·legi o en aquest enllaç i tenen un preu de 15 € per persona (inclou l’accés al Poble Espanyol a partir de les 17 h, càtering selecte, barra de combinats i el sorteig d'un viatge).

Familiars, amics, companys de feina... qui tu vulguis. És la Diada de la Professió, la festa que celebra la pertinença al col·lectiu de l’enginyeria industrial, i et mereixes compartir-la amb la teva gent. L’aforament és ampliable i alguns col·legiats així ho han demanat. Per tant, ara ja pots treure totes les entrades que necessitis, sense cap restricció.

Com demanar les entrades

Els tiquets costen 15€ per assistent i inclouen l’accés al Poble Espanyol des de les 17 h, el càtering selecte, la barra de combinats i el sorteig d'un viatge. Es poden adquirir:

  • De manera presencial: A la recepció de la seu col·legial (Consell de Cent, 365).
  • A través del web: Entra en aquest enllaç, identifica’t com a col·legiat i omple el formulari amb les teves dades. Les entrades s'enviaran en format digital per correu electrònic.

En les dues opcions el pagament només es pot realitzar amb targeta de crèdit o dèbit.

La Diada

L’acte comença a les 20 h. A més de l’entrega dels Premis Enginyers BCN 2017 (que comptaran amb el patrocini de l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià -EUSS- el Banc Sabadell i la Caixa d'Enginyers), actuaran Mireia Casas, soprano; Josep Fadó, tenor i Jofre Bardagí, cantant. Al final hi haurà una performance sorpresa d’estil original i es donarà a conèixer el guanyador del sorteig per dues persones d’un viatge a París, Roma, Lisboa o Amsterdam (inclou els vols d’anada i de tornada i una nit a un hotel de quatre estrelles amb esmorzar), gentilesa de Bestours Viatges.

Després, se servirà un càtering selecte al Monestir de Sant Miquel del Poble Espanyol, des d’on es podrà gaudir d’unes magnifiques vistes de Barcelona. Serà un bon moment per fer contactes, retrobar-se amb antics companys i, sobretot, passar una bona estona.

Feu-ho córrer
  • Més

[+] Ampliar

El Poble Espanyol

[+] Ampliar

El Monestir de Sant Miquel, al Poble Espanyol

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2018 Any de l'Enginyeria'