Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El cap de Serveis Tècnics del Col·legi parla a TV3 de l’incendi de Londres


Notícies

RSS

Dijous, 15 de juny de 2017

El cap de Serveis Tècnics del Col·legi parla a TV3 de l’incendi de Londres

Possibles motius de la gran propagació a l’incendi que va produir-se la matinada del dimecres a Londres. És del que ha parlat David Jiménez, col·legiat i responsable dels Serveis Tècnics a ENGINYERS BCN, al programa Divendres de TV3. Durant set minuts ha respòs les preguntes dels periodistes i ha aplicat els seus coneixements sobre incendis a la cadena pública catalana. Consulta el vídeo en aquest enllaç (a partir de la hora i 36 minuts).

Què ha pogut passar per la gran virulència del foc? Aquesta ha estat la primera pregunta d’Helena García Melero, presentadora de l’espai Divendres de TV3. David Jiménez ha explicat els diversos factors que faciliten l’expansió d’un incendi en un edifici: “Si els materials són de baixa qualitat o no han superat una sèrie d’assajos es produeix una propagació d’aquestes característiques”.

També va assegurar que la normativa d’incendis ha canviat i que l’immoble en qüestió no era recent. En aquest sentit, va voler enviar un missatge de tranquil·litat: “A Catalunya gaudim d’un conjunt de normes de construcció per evitar la propagació”. Igualment va posar l’accent en la necessitat de disposar d’un bon sistema d’evacuació (per evitar, sobretot, els fums), d’alarma i de manteniment, cosa que sembla no era el cas de l'edifici de Londres, per tots els indicadors que es coneixen fins el moment.

Pots veure l’entrevista sencera aquí a partir de l’hora i 36 minuts.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2018 Any de l'Enginyeria'