Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Dóna un impuls a la teva startup amb aquest programa de l’IQS


Notícies

RSS

Dimecres, 17 de maig de 2017

Dóna un impuls a la teva startup amb aquest programa de l’IQS

IQS Tech Factory, el centre d’emprenedoria de l’Institut Químic de Sarrià (IQS), seleccionarà 10 startups (empreses que estan començant) per participar en un programa intensiu de sis setmanes (del 7 de juny al 20 de juliol) on els emprenedors assistiran a tallers per desenvolupar la seva tecnologia i presentar-la a clients i inversors. Les startups poden presentar la seva candidatura fins el pròxim 2 de juny en aquest enllaç. Més informació aquí.

El inicis per a una empresa mai són fàcils. Amb l’objectiu de facilitar aquest procés, el centre IQS Tech Factory engega IQS Next Tech, el primer programa d’acceleració industrial de Barcelona. Les startups que es presentin (ho poden fer aquí abans del 2 de juny) han d’estar relacionades amb aquests sectors: tècniques industrials avançades, automatització, energia i medi ambient, alimentació, nous materials i ciències de la vida i química.

Se seleccionaran 10 empreses que participaran en un programa intensiu de sis setmanes (començarà el 7 de juny) amb sessions personalitzades amb mentors experts en els diferents àmbits de la indústria. Després d'aquest període, els projectes emprenedors podran presentar les seves tecnologies davant de més de 200 clients potencials i inversors en el Demo Day el 20 de juliol.

Més informació en aquest enllaç.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2018 Any de l'Enginyeria'