Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Desenvolupa eines personals per a superar situacions professionals


Notícies

RSS

Dimecres, 17 de maig de 2017

Desenvolupa eines personals per a superar situacions professionals

El dia a dia fa canviar constantment les nostra vida personal i professional. Millorar aquestes percepcions comencen a partir de visualitzar-se un mateix i de canviar la nostra manera de veure el que ens envolta. En el curs “Potenciar el lideratge personal a la vida professional” es tractaran tots els aspectes per potenciar la nostra visió en vers al món professional i personal. Tindrà lloc els 12, 13 i 14 de juny, de 17.30 a 20.30 h, al Club EBCN. Activitat exclusiva per a col·legiats i precol·legiats. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Tolerar millor les crítiques, saber superar les dificultats, aprendre a causar un bon impacte en els altres... Són situacions amb les quals ens hi trobem sovint. Tenen les bases en l’autoconfiança, en com pensem i actuem realment, en les decisions que prenem en cada moment. El fet de conèixer-se millor un mateix i veure les capacitats de liderar i gestionar tot el que ens envolta fan que buscar una nova feina o tornar al món laboral sigui més senzill. El Col·legi, amb la col·laboració de l'expert Jorge Cuervo, proposen el segon pas per tal que aquest fet sigui possible, sabent autogestionar-se, mantenir una visió clara quan es produeix un canvi no desitjat, desenvolupar empatia en les persones que ens envolten i construir eines personals per superar reptes professionals.

L’activitat consistirà en 9 h lectives repartides en 3 sessions i estarà impartida per Jorge Cuervo Cimadevilla, coneixedor de l'autogestió, el lideratge, la flexibilitat i la gestió del canvi. Cuervo també donarà a l’octubre les classes següents: “Transformant les inseguretats en oportunitats a la vida professional” i “Una visió diferent i pràctica sobre com liderar equips”.

Dates i horaris: 12, 13 i 14 de juny de 2017, de 17.30 a 20.30 h.
Lloc: Club EBCN (Consell de Cent, 365).
Més informació aquí.
Inscriu-te en aquest enllaç.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2018 Any de l'Enginyeria'