Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Convocatòria de Junta General Ordinària en la qual es podrà votar telemàticament


Notícies

RSS

Dijous, 16 de març de 2017

Convocatòria de Junta General Ordinària en la qual es podrà votar telemàticament

El pròxim 6 d'abril a les 19 h se celebrarà la Junta General Ordinària a la sala d’actes del Col·legi, en la qual es procedirà a l’examen i aprovació, si escau, de la gestió de la Junta de Govern, del compte de resultats de l’exercici 2016 i del balanç tancat el 31 de desembre de 2016. També es podrà exercir el vot telemàtic i veure la Junta per videostreaming.

En la reunió ordinària de Junta de Govern celebrada el 15 de març, i segons l’article 29 dels estatuts d’aquest Col·legi, es va convocar Junta General Ordinària per al dijous 6 d’abril d’enguany, a les 19 h, a la sala d’actes del Col·legi.

En aquesta ocasió, i com ja ha estat en les darreres votacions, també es podrà exercir el vot telemàtic durant els dies 5 i 6 d’abril. Per poder exercir el dret a vot telemàtic és imprescindible tenir actualitzat el correu electrònic i el número de telèfon mòbil. Es poden comprovar les dades i actualitzar-les a través de l'Àrea Privada.

A més, la Junta General Ordinària s’emetrà en directe a través de videostreaming, de manera que tothom que no sigui present a la sala podrà seguir el desenvolupament de la Junta a través d’Internet i votar telemàticament després del torn de preguntes corresponent. El dia de la Junta ho podreu veure aquí.

L’ordre del dia és el següent:

  • Examen i aprovació, si escau, de la gestió de la Junta de Govern, del compte de resultats de l’exercici 2016 i del balanç tancat el 31 de desembre de 2016
  • Examen i aprovació, si escau, de les propostes que hi figurin en l’ordre del dia i s’hagin presentat d’acord amb el que estableix l’apartat 4 de l’article 29 que es reprodueix tot seguit: "Fins cinc dies hàbils abans de la celebració de la Junta General Ordinària es podran presentar propostes, autoritzades almenys amb la signatura de 35 col·legiats, en l’ús dels seus drets col·legials, per ser debatudes i, si s’escau, aprovades per la Junta General”.
  • Precs i preguntes

Tota la documentació està disponible al web d’ENGINYERS BCN i per accedir-hi cal validar-se amb el número de col·legiat i la clau privada.

Convocatòria Junta General Ordinària: català / castellà
Estats financers de l'exercici 2016
Informe final de la Comissió de Revisió de Comptes
Informe auditoria independent dels estats financers

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2018 Any de l'Enginyeria'