25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El projecte Disseny EBCN es presenta a l'Encuentro Nacional de Asociaciones de Diseño de Màlaga


Notícies

RSS

Dimarts, 4 d'octubre de 2016

El projecte Disseny EBCN es presenta a l'Encuentro Nacional de Asociaciones de Diseño de Màlaga

El col·legiat Piotrek Pérez, membre de la Comissió de Disseny Industrial, ha participat en un dels grups de treball de l'esdeveniment i ha donat a conèixer el projecte Disseny EBCN.

Els "Encuentros Nacionales de Asociaciones de Diseño (4ENAD)" són un espai de trobada de professionals del disseny de l'Estat, on s'estableixen aliances entre professionals, centres de formació, empreses i institucions, i on es parla de projectes on un disseny eficaç hi hagi repercutit positivament. A finals de setembre va tenir lloc a Màlaga la quarta edició d'aquest esdeveniment, que va reunir un centenar de professionals.

El col·legiat Piotrek Pérez, membre de la Comissió de Disseny Industrial, va assistir a aquesta trobada i va participar al grup de treball de plataformes tecnològiques i de disseny. Allà va conèixer altres experiències en disseny industrial dutes a terme a l'Estat i va tenir ocasió de presentar Disseny EBCN, un servei exclusiu per a col·legiats i precol·legiats que permet registrar un projecte especificant-ne la data i l’hora concreta en què s’ha lliurat la documentació i que pot servir com a prova documental per a demostrar la veracitat d’un fet.

La documentació relativa al 4ENAD pot consultar-se aquí.

 

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial