Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > L’EUETIB posa punt final a més de 100 anys d’història al carrer Comte d’Urgell i inicia una ...


Notícies

RSS

Dilluns, 29 d'agost de 2016

L’EUETIB posa punt final a més de 100 anys d’història al carrer Comte d’Urgell i inicia una nova etapa al Campus Diagonal-Besòs

El canvi d'ubicació ve acompanyat d'un nou nom: Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE). El nou centre permetrà als estudiants gaudir d’unes instal·lacions universitàries molt més modernes a partir del 19 de setembre.

Els estudiants dels graus en enginyeria de l’àmbit industrial gaudiran d’unes instal·lacions universitàries molt més modernes a partir d'aquest nou curs acadèmic. I és que l’EUETIB ha apagat la seva activitat i es trasllada des del carrer Comte d’Urgell a un nou espai d’innovació i coneixement situat entre Barcelona i Sant Adrià del Besòs.

El nou centre neix amb la voluntat d’esdevenir un altre referent de la UPC en docència, recerca i innovació en l’àmbit de l’enginyeria industrial, especialment en les tecnologies: química, de materials, biomèdica i d’energia. El centre començarà la seva singladura amb l'estrena d'aquest nou curs amb uns 3.500 estudiants de grau, màster i doctorat, i uns 400 docents i investigadors. El nou campus Diagonal-Besòs té 150.000 m2 de superfície potencial per edificar, dels quals actualment s'han construït 53.000 m2, i consta de tres edificis dedicats a la docència i la recerca.

L'objectiu de l'EEBE és ser un centre acadèmic d'alta qualitat en l'àmbit de l'enginyeria per a la indústria del segle XXI, capaç d'actuar com a agent de transformació, en col·laboració amb el teixit socioeconòmic del país, i amb una clara vocació internacional. A més, el Col·legi també tindrà presència a la nova Escola d’Enginyeria, tal com ha tingut fins ara a l’EUETIB.

Abans d’oficialitzar el trasllat, els 108 anys d’història de l’EUETIB a l’Eixample barceloní van ser homenatjats el passat 7 de juliol en un acte a la Sala Noble de l’Edifici del Rellotge que va comptar amb la presència del director de l’EUETIB i també director del nou EEBBE, Luís Llanes, i el degà del Col·legi, Miquel Darnés, entre d’altres (veure notícia).

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica