Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Radiant 17a Diada de la Professió al Saló del Tinell


Notícies

RSS

Dilluns, 20 de juny de 2016

Radiant 17a Diada de la Professió al Saló del Tinell

La celebració del Col·legi va reunir uns quatre-cents convidats aquest divendres al vespre. Durant l'acte va fer-se entrega dels Premis ENGINYERS BCN a estudiants d'enginyeria, al col·legiat distingit i a dues empreses. També va presentar-se la nova campanya de comunicació del Col·legi.

L'acte, presentat pel periodista Xavier Graset, va iniciar-se amb una coreografia i un vídeo que van permetre donar a conèixer la nova campanya de comunicació del Col·legi, titulada Contacta, connecta, comparteix, i que a partir d'ara protagonitzarà les accions publicitàries i comunicatives de la corporació.

Seguidament, es va iniciar el lliurament de premis, un dels moments més esperats d'aquesta Diada. Jordi Artiga, secretari del Col·legi, va destacar el gran nombre de projectes presentats al Premi al Millor Projecte de Fi de Grau i la qualitat, enginy i originalitat de la majoria dels treballs presentats. La guanyadora va ser Eulàlia Elisenda Violant, que va rebre 2.000€, una estatueta i un diploma de reconeixement pel projecte Desenvolupament d’un dispositiu per a l’automatització d’ajusts i verificació de plaques electròniques (la seva tutora, 500€, un diploma i una estatueta, i l'escola de la premiada, un diploma i una estatueta). Norbert Manén va rebre l'accèssit del jurat pel treball Lynmock. Disseny d’un sac de viatge convertible en hamaca. Manén va rebre 500 euros, un diploma de reconeixement i una estatueta i el seu tutor, un diploma i una estatueta.

Posteriorment, Ricard Nogués, tresorer del Col·legi, va lliurar el premi a l'Empresa Innovadora -concedit per la Comissió de Qualitat i Innovació- a Albiral. El degà, Miquel Darnés, va entregar el guardó del Premi d'Eficiència Energètica -atorgat per la Comissió d'Energia- a l'empresa Nova Energia per un projecte de biomassa en un cèntric hotel de Barcelona. Finalment, Maria Cinta Pastor, vicedegana, va anunciar el nom del Col·legiat Distingit d'aquest 2016, que la Junta ha concedit a Lluís Duran Masip, gran expert en temes de Qualitat.

El degà, Miquel Darnés, va oferir un parlament per a tots els assistents, on va destacar els 20 anys de Col·legi, de seu a Consell de Cent i de la revista THEKNOS, la nova proposta de model de governça, així com l'objectiu de la nova campanya de comunicació d'ENGINYERS BCN. També va destacar novetats del Col·legi, com ara les trobades territorials que s'han realitzat a l'Anoia, Osona i el Maresme o la posada en marxa del Servei de Certificació Professional, que ENAC acaba de reconèixer al Col·legi com a organisme acreditat per certificar. Núria Betriu, Directora General d'Indústria de la Generalitat de Catalunya, va felicitar el Col·legi per l'organització de la Diada i per la tasca diària que fa la corporació en benefici dels col·legiats i de tota una professió. També va fer un repàs a les accions dutes a terme pel govern català en el camp de l'enginyeria i la indústria més sostenible.

L'acte central de la Diada de la Professió va concloure amb una gran foto de família i un divertit monòleg d'en Peyu, que va despertar moltes rialles entre els assistents. Finalment, els assistents van poder gaudir d'un refrigeri al Pati Verger del Museu Marès, una ocasió perfecta per poder conversar amb altres col·legiats i convidats.

La Diada de la Professió 2016 va estar patrocinada per l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), Banc Sabadell i Caixa d'Enginyers.

Pots veure la galeria de fotos de la Diada en aquest àlbum. També podeu consultar la galeria de fotos del photocall aquí.

Vídeo-resum d'imatges:

Vídeo-resum de l'acte amb discursos:

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari