25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > La fira del vehicle elèctric es consolida a Barcelona


Notícies

RSS

Dimarts, 20 d'octubre de 2015

La fira del vehicle elèctric es consolida a Barcelona

La 5a edició d’EXPOelèctric, l’esdeveniment més important de vehicles elèctrics i híbrids endollables del sud d’Europa, es va celebrar a Barcelona els dies 17 i 18 d’octubre amb gran èxit de participació. Els e-Coloquis, organitzats per ENGINYERS BCN juntament amb altres institucions, van acollir a un gran nombre de públic interessat per l’actualitat del sector.

Impulsat per la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN), i la Diputació de Barcelona, EXPOelèctric va oferir un ampli programa d’activitats lúdiques i formatives, convertint-se així en una ocasió perfecte per conèixer, provar, resoldre dubtes i conduir l’última generació de vehicles elèctrics i híbrids endollables que ja estan al mercat.

L’acte inaugural va ser presidit pel Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, juntament amb el degà del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Miquel Darnés, el Director d’EXPOelèctric Ramon Caus, la regidora de Mobilitat Mercedes Vidal, i l’assessor tècnic d’Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació de Barcelona Carles Segura.

Activitats gratuïtes, per a tots els públics i edats
Una de les activitats que va oferir EXPOelèctric van ser els e-Coloquis, xerrades informatives relacionades amb l’ús de vehicles elèctrics i híbrids endollables que van servir per informar als ciutadans sobre les últimes novetats dels vehicles de zero emissions. Així mateix, també es va celebrar l’e-Concert, un concert musical en directe que va transcórrer al mateix temps que circulaven vehicles elèctrics i híbrids endollables entre l’escenari i l’auditori, i l’e-Meeting, una activitat organitzada per compartir experiències i opinions entre usuaris i la resta de ciutadans, demostrant així que la mobilitat elèctrica és ja una realitat en el mercat.

Feu-ho córrer
  • Més

L'acte inaugural fou presidit pel Conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig.

[+] Ampliar

Els e-Col·loquis van servir per informar als ciutadans sobre les últimes novetats dels vehicles de zero emissions

[+] Ampliar

El diumenge 18 es va celebrar l'e-Concert, un concert sense molèsties de soroll gràcies als vehicles elèctrics

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial