Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Canvi en la tramitació de l'Informe Previ de Patrimoni


Notícies

RSS

Dijous, 23 d'octubre de 2014

Canvi en la tramitació de l'Informe Previ de Patrimoni

L’Ajuntament de Barcelona ha habilitat el tràmit telemàtic per l’Informe Previ de Patrimoni. L'objectiu d'aquesta novetat és simplificar el procediment administratiu, eliminar l'ús de paper i reduir els temps de servei als ciutadans.

Dins el canvi de model de tramitació dels expedients amb l’Ajuntament de Barcelona (è-tràmits) s’ha habilitat un nou servei telemàtic: la Sol·licitud d’Informe Previ de Patrimoni. Aquesta gestió, que fins ara s’havia de fer de forma presencial, s’ha incorporat dins els catàleg de serveis de tramitació telemàtica.

Així doncs, a partir d’ara, quan per iniciar un expedient de sol·licitud de permís d’obres calgui obtenir un informe previ de patrimoni, la sol·licitud es podrà realitzar accedint a través del portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona (Infome del Servei de Patrimoni Arquitectònic previ a un permís d'obres) i tenint en compte els requisits següents: 

  1. Haver realitzat prèviament el tràmit de "Consulta prèvia de permisos i llicències d’obres". Les dades administratives s’obtindran directament de les introduïdes en el tràmit de Consulta Prèvia.
  2. Disposar del certificat digital habitual per tramitacions telemàtiques al Portal de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona
  3. Disposar en format electrònic (màxim 5 arxius PDF de màxim 20 MB cadascun) de la documentació indicada a la Guia obtinguda en el tràmit de Consulta Prèvia.
     

Durant un període que finalitzarà a inicis del mes de novembre d’enguany, encara es podrà sol·licitar també aquest Informe Previ a les Oficines d’Atenció al Ciutadà en format paper.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica