Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies


Notícies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 4056 notícies disponibles

 • Dijous, 3 de desembre de 2020

  Reunió virtual de les juntes rectores de les comissions

  El 23 de novembre, i de manera telemàtica, es va celebrar la reunió anual de les juntes rectores de les comissionsA l'octubre van renovar-se els seus càrrecs i la trobada va servir per presentar-se, comentar els nous projectes i posar en comú iniciatives i propostes de millora per les comissions. La XARXA e-BCN va consolidar-se com una eina de col·laboració necessària i molt útil. Consulta en aquest article del Theknos els objectius de cada candidatura presentada.

 • Dijous, 3 de desembre de 2020

  Participa al concurs infantil de nadales i guanya 4 entrades a Port Aventura

  Torna el Concurs infantil de nadales. Enguany, els guanyadors rebran 4 entrades per Port Aventura Park. A més, els altres 5 millors dibuixos gaudiran d'una subscripció anual a la revista Petit Sàpiens. Hi poden participar els fills/es, nets/es i germans/es petits/tes dels col·legiats. Bases completes. El límit per presentar les imatges és el 9 de desembre.

  [+]
 • Dijous, 3 de desembre de 2020

  Últims dies per aprofitar la promoció per a nous col·legiats

  El 4 de desembre acaben les condicions especials per a nous col·legiats amb motiu del Black Friday. Recordeu que les condicions especials si us col·legieu ara són: drets d'entrada a 0 euros, quota de desembre gratuita i les quotes dels sis primers mesos de 2021, a meitat de preu. A més, podreu gaudir d'un 15% de descompte en qualsevol formació (demaneu el codi promocional a formacio@ebcn.cat un cop inscrits). Més informació.

 • Dijous, 3 de desembre de 2020

  Theknos: L'Enginyeria Tèxtil a Catalunya

  Ja pots llegir en aquest enllaç el número de novembre-desembre de la revista del Col·legi. En aquesta edició del Theknos parlem de l'enginyeria tèxtil a Catalunya, del pressupost de 2021 i dels nous mandats de les Juntes Rectores de les Comissions, entre molts altres temes. Números anteriors.

 • Dijous, 3 de desembre de 2020

  Ja està donat d'alta el tràmit: Duplicat del títol habilitant d'un expedient d'activitats

  L'Ajuntament de Barcelona ha donat d'alta el tràmit Duplicat del títol habilitant d'un expedient d'activitats a l' Oficina Virtual. Aquest tràmit disposa de canal internet i identificació amb idCAT Mòbil i permet sol·licitar un duplicat del títol habilitant d'un comunicat o d'una llicència d'activitats. Altres tràmits d'activitats.

 • Dimarts, 1 de desembre de 2020

  La notificació electrònica s’imposa a Barcelona

  L'Ajuntament de Barcelona està substituint les notificacions en paper per comunicacions electròniques de manera gradual. En aquest web podreu donar-vos d'alta per poder exercir en temps i forma els vostres drets i resoldre qualsevol dubte que tingueu al respecte. Es tracta d'un procés obligatori per a les persones jurídiques i els qui exerceixin una activitat professional per a la qual es requereixi la col·legiació obligatòria, com són els enginyers tècnics industrials, per als tràmits i actuacions que portin a terme amb les administracions públiques en exercici de l'activitat professional esmentada. En canvi, és voluntari per a la resta de persones físiques.

 • Dimarts, 1 de desembre de 2020

  "El Col·legi Digital"

  El degà parla, a l'Observatori de novembre-desembre, dels passos que ENGINYERS BCN està donant cap a la digitalització del Col·legi. També tracta el pressupost de 2021Llegeix l'article aquí o llegeix-lo al web.

  [+]
 • Dimarts, 1 de desembre de 2020

  Reducció del 30% de la quota col·legial als afectats per un ERTO

  ENGINYERS BCN promou, un cop més, una ajuda als col·legiats afectats per la crisi de la COVID-19. Fins el 10 de desembre els que us trobeu en procés de regulació temporal d'ocupació (ERTO) podeu sol·licitar un descompte del 30% en la quota col·legial del primer semestre del 2021. Com? Enviant el document acreditatiu del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) o del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) a eperianez@ebcn.cat.

 • Dijous, 26 de novembre de 2020

  Convocatòria de Junta General Ordinària

  El 17 de desembre a les 18 h se celebrarà la Junta General Ordinària, en la qual es procedirà a l'examen i aprovació, si escau, del pressupost de 2021. Es podrà votar de manera electrònica els dies 16 i 17 i presencialment a la finalització de l'acte (l'aforament serà limitat, per tant, cal confirmar l'assistència presencial abans del 14 de desembre a ebcn@ebcn.cat o al 934 96 14 20). La Junta s'emetrà per videostreaming. També es podran enviar preguntes mitjançant aquest sistema. Més informació.

  [+]
 • Dijous, 26 de novembre de 2020

  Nou servei d'anunci destacat per a la cerca d'enginyers

  La Borsa de treball d'ENGINYERS BCN us posa les coses més fàcils. Si esteu buscant un enginyer de l'àmbit industrial ara podeu destacar la vostra oferta de feina utilitzant les xarxes socials i el butlletí del Col·legi. També, recordeu, en podem fer la preselecció o la selecció completa. Podeu contactar-nos a ocupacioipromocio@ebcn.cat. Els col·legiats que encara no estigueu donats d'alta a la Borsa de treball feu-ho aquí.

  [+]


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2020 Any de la Seguretat Industrial