25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies


Notícies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 4183 notícies disponibles

 • Divendres, 16 d'abril de 2021

  Normes tècniques per a la representació gràfica d'immobles en la documentació notarial

  En data 15 d'abril de 2021 ha estat publicada en el BOE la disposició següent: Resolución de 8 de abril de 2021, de la Subsecretaría, por la que se publica la Resolución de 29 de marzo de 2021, conjunta de la Dirección General de Seguridad Jurídica y Fe Pública y de la Dirección General del Catastro, por la que se aprueban las normas técnicas para la incorporación de la representación gráfica de inmuebles en documentos notariales. Consulta-la aquí.

 • Divendres, 16 d'abril de 2021

  Ajuts a la indústria catalana

  En data 15 d'abril de 2021 ha estat publicada en el DOGC la disposició següent: Resolució EMC/1037/2021, de 29 de març, per la qual es fa pública la convocatòria de la línia d'ajuts en forma de garantia per al finançament de projectes d'inversió i circulant adreçada a l'impuls de la indústria catalana per als anys 2021 i 2022 (ref. BDNS 557024). Consulta-la aquí.

 • Dijous, 15 d'abril de 2021

  Dona la teva opinió sobre la Llei de Seguretat Industrial

  Sis anys després de l'entrada en vigor del Sistema de Tramitació aprovat per la Llei de la Seguretat Industrial dels Establiments, les Instal·lacions i els Productes, volem conèixer el teu punt de vista pel que fa l'assoliment dels objectius que planteja aquesta norma. Per això, et demanem que contestis aquesta breu enquesta. Sou els tècnics del sector els qui més teniu a dir en aquest àmbit.

 • Dijous, 15 d'abril de 2021

  Modificat el Reglament General de Vehicles

  En data 14 d'abril de 2021 ha estat publicada en el BOE la disposició següent: Real Decreto 265/2021, de 13 de abril, sobre los vehículos al final de su vida útil y por el que se modifica el Reglamento General de Vehículos, aprobado por el Real Decreto 2822/1998, de 23 de diciembre. Consulta-la aquí.

 • Dimecres, 14 d'abril de 2021

  Més avantatges amb CIRCUTOR

  El Col·legi ha actualitzat el seu acord amb Circutor, empresa catalana de disseny, fabricació i comercialització d'equips de protecció elèctrica industrial, control i mesura de l'energia elèctrica i compensació de l'energia reactiva. Així, segueix oferint als col·legiats aquests avantatges.

  [+]
 • Dimecres, 14 d'abril de 2021

  Vols ser ponent al AI & Big Data Congress?

  Els dies 14 i 15 de setembre tindrà lloc l'AI & Big Data Congress, un punt de trobada per als professionals de l'àmbit de la Intel·ligència Artificial i el Big Data que vulguin conèixer les últimes tecnologies i tendències del mercat. Actualment és oberta la convocatoria dels Call for Projects, una crida a qui vulgui participar com a ponent al Congrés. Més informació, aquí.

 • Dimecres, 14 d'abril de 2021

  Resolució sobre inspeccions de vehicles especials per al transport de productes alimentaris i de mercaderies perilloses

  En data 13 d'abril de 2021 ha estat publicada en el DOGC la disposició següent: Resolució EMC/949/2021, de 6 d'abril, per la qual es fa pública la Instrucció 1/2021, de 2 de febrer, sobre el procediment de comunicació de les inspeccions dels vehicles especials per al transport terrestre de productes alimentaris a temperatura regulada i de mercaderies perilloses, que es realitzen a Catalunya. Consulta-la aquí.

 • Divendres, 9 d'abril de 2021

  Publicades dues instruccions tècniques d’emissions a l’atmosfera

  En data 9 d'abril de 2021 ha estat publicada en el DOGC la disposició següent: Anunci del Departament de Territori i Sostenibilitat de publicació de diverses instruccions tècniques d'emissions a l'atmosfera (IT-AT-018 "Instrucció tècnica per a la gestió i tractament de les dades generades per un sistema automàtic de mesurament" - Actualització a març 2021 i IT-AT-020 "Instrucció tècnica per a la connexió i transmissió de dades a la xarxa d'emissions atmosfèriques de Catalunya (XEAC)" - Actualització a març 2021). Instruccions tècniques aprovades.

 • Divendres, 9 d'abril de 2021

  El Col·legi aconsegueix el reconeixement de les atribucions en les obres d’instal·lacions fotovoltaica en la licitació d’un ajuntament

  L'Ajuntament del Prat de Llobregat ha estimat un recurs de reposició interposat per ENGINYERS BCN contra la licitació del contracte del servei de direcció facultativa de les obres d'instal·lació fotovoltaica a les cobertes de diversos d'edificis municipals, que incloïa els treballs de direcció d'obra i legalització i de coordinació de seguretat i salut.

  [+]
 • Dijous, 8 d'abril de 2021

  Blog ENGINYERS BCN: Oportunitats en ocupació, mentoria i nous sistemes de treball

  Durant els últims mesos el Col·legi ha publicat diversos articles a www.blog.enginyersbcn.cat, l'espai de l'enginyeria de l'àmbit industrial. Entre altres, trobaràs aquestes entrades: "Reptes i oportunitats en ocupació al 2021", "Desenvolupament integral amb el suport de la mentoria" i "Nous sistemes de treball. Estem preparats per al canvi?". Recordeu que podeu enviar-nos les vostres propostes d'articles a comunicacio@ebcn.cat.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 25 anys del Col·legi
 • 2021 Any de la Seguretat Industrial