Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies


Notícies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 3250 notícies disponibles

 • Dijous, 11 d'octubre de 2018

  Entra al congrés IOT Solutions de manera gratuïta

  Empreses, professionals i ‘stakeholders’ de l’internet de les coses (Internet of Things) es tornen a citar en la propera edició de l’IOT Solutions World Congress, l’esdeveniment de referència d’aquesta tecnologia disruptiva. Serà del 16 al 18 d’octubre a Fira Barcelona i gràcies al Col·legi tens l’entrada bàsica gratuïta i les altres a meitat de preu. Introdueix el codi que t’interessi quan facis la teva inscripció aquí.

  [+]
 • Dijous, 11 d'octubre de 2018

  Certifica’t en el nivell bàsic d’Enginyer d’Instal·lacions

  Si estàs acabant els teus estudis, fa poc que has sortit de la universitat o busques un canvi professional, aquesta informació és per a tu. T’oferim una formació perquè puguis accedir a un dels perfils més demandats a la nostra Borsa de treball: el d'Enginyer d'Instal·lacions. Podràs obtenir la Certificació d'Enginyer d'Instal·lacions PRO-Nivell bàsic superant un qüestionari tècnic al final. Inscriu-te aquí (exclusiu per a col·legiats). Més informació.

  [+]
 • Dijous, 11 d'octubre de 2018

  El 24 d’octubre assisteix a la jornada “Alerta davant les substàncies perilloses”

  Seguretat, salut i sostenibilitat seran els temes que tractarà l’Instituto Nacional de Seguridad y Salud en el Trabajo en la jornada tècnica que ha organitzat pel 24 d’octubre. El títol de l'acte és "Alerta davant les substàncies perilloses" i l’assistència és gratuïta. Es podrà seguir també per videostreaming a través del canal de YouTube de l’Institut. Inscriu-te aquí. Per a més informació truca al 93 280 01 02 (extensió 43047).

  [+]
 • Dimecres, 10 d'octubre de 2018

  Presenta la teva candidatura per liderar les comissions

  El 18 d’octubre a les 19 h es tanca el termini per presentar candidatura a les juntes rectores de les comissions. Per fer-ho, els col·legiats que sou membres de les comissions heu d'enviar al Col·legi aquest document. Recordeu que del 23 al 25 d'octubre podreu votar la candidatura que preferiu. Més informació.

  [+]
 • Dimecres, 10 d'octubre de 2018

  10% de descompte en la formació de CEPREVEN

  L’associació CEPREVEN, de foment de la prevenció i la protecció de riscos, ofereix als col·legiats una reducció del 10% en el preu de les seves activitats formatives. Gràcies a un acord amb ENGINYERS BCN, l’entitat també proporciona un 10% de descompte en les seves publicacions tècniques en matèria de prevenció de riscos i seguretat. 

  [+]
 • Dimecres, 10 d'octubre de 2018

  Jornada sobre ETIM i BIM al saló MATELEC de Madrid

  Des d’aquest any, Plataforma Electronet e-commerce s’ha fet càrrec de la gestió d’ETIM Espanya, el sistema de codificació i informació de producte estandarditzat. Per explicar aquesta novetat, el 14 de novembre hi haurà una sessió a la fira MATELEC, de la indústria elèctrica i electrònica, que comptarà amb la presència de Marc Habets, Director Tècnic d’ETIM International. Si vols assistir-hi contacta amb general@afme.es. Més informació.

  [+]
 • Dimarts, 9 d'octubre de 2018

  Anunci d’aprovació definitiva de les bases reguladores per a la concessió de subvencions a projectes d’ecologística local

  Ha estat publicada en el BOPB la disposició següent:

  • Anunci de l’Àrea Metropolitana de Barcelona d’aprovació definitiva de les bases reguladores per a la concessió de subvencions a projectes d’ecologística local. Pots consultar-ho aquí.

  [+]
 • Dilluns, 8 d'octubre de 2018

  Arriba la fi de l’impost al sol

  El Consell de Ministres del passat 5 d’octubre va aprovar el Real Decret-Llei 15/2018, de mesures urgents per a la transició energètica i la protecció dels consumidors. Pots consultar-ho aquí.

  [+]
 • Divendres, 5 d'octubre de 2018

  El Tecnoespai, punt de trobada de la mobilitat sostenible

  El vehicle elèctric ha estat el centre de les e-Jornades celebrades amb la coorganització d’ENGINYERS BCN. El Col·legi ha acollit la d’avui, la qual ha comptat amb membres de l’Ajuntament de Barcelona, de l’empres IBIL i de Walser New Mobility. En un format de grups, àgil i innovador, el Tecnoespai ha estat, durant unes hores, l’epicentre de la mobilitat sostenible.

  [+]
 • Dijous, 4 d'octubre de 2018

  Vols estalviar temps i recursos en les teves actuacions com a Coordinador de Seguretat i Salut i Direccions d'Obra?

  Fa uns mesos et presentàvem dues aplicacions mòbils (Apps) per digitalitzar les coordinacions de seguretat i salut i les direccions d’obra. Ara el Col·legi et proposa un taller amb casos pràctics i resolució de dubtes per treure el màxim partit a les Apps. Així, el proper 23 d’octubre s'explicaran aquests sistemes de gestió digital de Coordinacions de Seguretat i Salut i de Direccions d'Obra. Activitat exclusiva per a col·legiats. Inscriu-te aquí (sessió matí) o aquí (sessió tarda).

  [+]


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2018 Any de l'Enginyeria'