Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies


Notícies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 3326 notícies disponibles

 • Divendres, 14 de desembre de 2018

  ENGINYERS BCN, fa equip

  El Col·legi va disputar ahir el primer partit de futbol de la XL edició del Trofeu del Rector. L’equip format per col·legiats i personal de la casa, va jugar amb intensitat els 80 minuts de la competició on han participat Col·legis Professionals de Barcelona. 

  [+]
 • Divendres, 14 de desembre de 2018

  Publicada la regulació estatal referent a l'avaluació del soroll ambiental

  En data 13 de desembre de 2018, ha estat publicada en el BOE la disposició següent:

  • Orden PCI/1319/2018, de 7 de diciembre, por la que se modifica el Anexo II* del Real Decreto 1513/2005, de 16 de diciembre, por el que se desarrolla la Ley 37/2003, de 17 de noviembre, del ruido, en lo referente a la evaluación del ruido ambiental. Pots consultar-ho aquí.

  [+]
 • Dimecres, 12 de desembre de 2018

  Et presentem alguns dels projectes per 2019

  Durant la Junta General Ordinària del 18 de desembre es projectarà una presentació on s’avançaran algunes de les novetats que el Col·legi posarà en marxa l’any vinent i on també s’avaluarà la feina feta aquest 2018. El document en qüestió ja està disponible en aquest enllaç perquè ho pugueu consultar els col·legiats. Recordeu que la junta se celebrarà a les 19 h a la sala d’actes del Col·legi i que a partir del dia 17 podreu votar telemàticament. Aquí us expliquem com fer-ho. L’objectiu és estudiar el pressupost de 2019. Aquí us expliquem com votar. Més informació.

  [+]
 • Dimarts, 11 de desembre de 2018

  Reunió dels col·legis d’enginyers tècnics industrials amb el Consejo General

  Defensar la professió davant les administracions i empreses, millorar la participació dels col·legis i potenciar la certificació. Aquests i altres temes van estar sobre la taula a la trobada que ahir va reunir a representants de quatre col·legis professionals d’enginyers graduats i enginyers tècnics industrials amb José Antonio Galdón, president del Consejo General de Graduados en Ingeniería de la rama industrial e Ingenieros Técnicos de España (COGITI).

  [+]
 • Dilluns, 10 de desembre de 2018

  Les normes UNE, a un clic de distància

  De gran importància per a molts professionals, les normes tècniques publicades per UNE estan a l'abast dels col·legiats que les necessiteu de manera totalment gratuïta. També les EN i les ISO que estiguin transposades a l’àmbit estatal. Fes clic aquí per accedir a aquest servei. També pots entrar al portal Toolbox, que et permetrà adquirir software tècnic amb uns importants descomptes.

  [+]
 • Dilluns, 10 de desembre de 2018

  Nova línia de finançament per projectes d’Eficiència Energètica

  S’acaba de publicar al BOE una línia de finançament, a través del conveni signat entre l’IDAE i l’ICO, destinada a projectes de millora de l’eficiència energètica per diversos sectors: hostaleria, industrial (gran, mitjana i petita empresa) i comercial.

  [+]
 • Dilluns, 10 de desembre de 2018

  Publicada la modificació de la llei d’avaluació ambiental

  En data 6 de desembre de 2018 ha estat publicada en el BOE la disposició següent:

  • Ley 9/2018, de 5 de diciembre, por la que se modifica la Ley 21/2013, de 9 de diciembre, de evaluación ambiental, la Ley 21/2015, de 20 de julio, por la que se modifica la Ley 43/2003, de 21 de noviembre, de Montes y la Ley 1/2005, de 9 de marzo, por la que se regula el régimen del comercio de derechos de emisión de gases de efecto invernadero. Pots consultar-ho aquí.

  [+]
 • Dimecres, 5 de desembre de 2018

  Concert de Nadal: Comença les festes amb els companys

  El tradicional acte festiu del Col·legi abans de les festes de Nadal s’apropa. El Concert de Nadal reuneix cada any centenars (a vegades més d’un miler) d’enginyers de l’àmbit industrial en un entorn especial. És un bon moment pel networking i per celebrar el Nadal amb altres professionals. Es farà a la basílica de Santa Maria del Mar el 21 de desembre a les 20.30 h. Actuarà El Teatre Instrumental. Demana les entrades en aquest enllaç o presencialment a la seu col·legial.

  [+]
 • Dimecres, 5 de desembre de 2018

  Els col·legiats podreu votar el pressupost de 2019

  A partir del 17 de desembre els col·legiats podreu decidir, de manera telemàtica, el futur del pressupost de l’any que ve. Les votacions electròniques es tancaran el dia següent durant la Junta General Ordinària, on s’estudiarà i s’aprovarà, si escau, els ingressos i despeses de 2019. A l’acte, exclusiu per a col·legiats, es podrà votar també de manera presencial. S’emetrà per videostreaming. Més informació.

  [+]
 • Dimarts, 4 de desembre de 2018

  Barcelona Building Construmat inclou un nou espai per a despatxos professionals

  Si ets col·legiat i tens una enginyeria aquesta informació t’interessa. La propera edició del saló de la construcció Barcelona Building Construmat comptarà amb una zona exclusiva per a despatxos professionals. Serà del 14 al 17 de maig a Fira Barcelona. Tindràs un preu especial si ho contractes abans del 8 de febrer. Més informació en aquest document.

  [+]


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2018 Any de l'Enginyeria'