Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies


Notícies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 3049 notícies disponibles

 • Dimarts, 20 de març de 2018

  Queda oficialment inaugurat l’Any de l’Enginyeria 4.0

  Un fòrum de debat va servir com a acte inicial del cicle d’activitats que el Col·legi dedicarà aquest any a l’Enginyeria 4.0. Va ser el passat 15 de març i va comptar amb ponents provinents de diverses àrees. Tots ells van compartir punts de vista, experiències i coneixements en un esdeveniment que va tenir lloc a la fira de referència al sector, l’Advanced Factories.

  [+]
 • Divendres, 16 de març de 2018

  Les enginyeres “invisibles” ja no ho són tant

  Qui eren Hedy Lamarr o María Elena Maseras? D’elles i de moltes altres es va parlar ahir durant el Dia de la Dona Enginyera. Acte que, per tercer any consecutiu, celebra el Col·legi i que pretén conscienciar en igualtat. Es van fer presentacions, va haver-hi una exposició i fins i tot es va sortejar un viatge. Les científiques que durant anys han estat ocultes, ahir van estar-ho una mica menys. Podeu veure l'acte complet entrant aquí.

  [+]
 • Dijous, 15 de març de 2018

  Mou-te amb ENGINYERS BCN: Arriba la Cursa Intercol·legial

  La IX Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018 ja és aquí. Diverses associacions i col·legis professionals (entre els quals hi figura ENGINYERS BCN) reuneixen, un any més, forces per promoure l’esport a l’aire lliure. Es farà el dissabte 14 d’abril a la vora de la platja i està oberta a tots els col·legiats i als seus familiars i amics. A més, els inscrits participaran en un sorteig de diferents premis cedits per les empreses col·laboradores. Apunta’t-hi aquí.

  [+]
 • Dijous, 15 de març de 2018

  Exposició, xerrades i un sorteig: Participa al Dia de la Dona Enginyera

  Avui, 15 de març, a partir de les 18 h, el Col·legi celebrarà per tercer any consecutiu el Dia de la Dona Enginyera, una jornada per reflexionar i sensibilitzar sobre la professió des d’una perspectiva de gènere. Hi haurà testimonis de gran calat, una exposició, un sorteig i fins i tot un aperitiu. No perdis aquesta oportunitat i inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç. Segueix-lo per videostreaming.

  [+]
 • Dimarts, 13 de març de 2018

  El Col·legi, present a la fira Advanced Factories

  Barcelona és, durant tres dies, la capital de la Indústria del futur, la 4.0. La fira Advanced Factories comença avui i fins dijous serà l’epicentre de les empreses del sector. ENGINYERS BCN no ha volgut perdre’s aquesta cita i compta amb un estand (el D106) des d’on atendre els professionals. El 15 de març, a més, organitza en aquest Congrés el Fòrum Inaugural de l’Any de l’Enginyeria 4.0.

  [+]
 • Dimarts, 13 de març de 2018

  Les Comissions van impulsar 37 conferències i cursos al 2017

  Les Comissions avancen a bon ritme. Durant l’any passat van proposar i/o coorganitzar 28 conferències i 9 cursos. Són, en total, 12 més que al 2016. Aquesta és una de les dades que es van donar a conèixer ahir, durant la reunió de les Juntes Rectores, la qual va servir no només per fer balanç de la feina feta, sinó també per presentar futurs projectes.

  [+]
 • Dimarts, 13 de març de 2018

  Europa contempla la certificació de professionals com a “eina essencial”

  Que l’acreditació de l’expertesa serà un punt clau a tenir en compte en els processos de selecció futurs no és cap notícia. Ara, però, la Comissió Europea ha anat més enllà i ha presentat el projecte ESCO, que contempla integrar la certificació de persones acreditada com a “eina essencial” per a la categorització de competències. En aquest sentit, cal destacar que el Col·legi disposa d’un servei de certificació acreditat per ENAC.

  [+]
 • Dilluns, 12 de març de 2018

  Disponible el número de març de la revista Theknos

  El número 221 de la revista del Col·legi dedica el seu tema de portada a la seguretat industrial. Pots llegir-lo aquí.

  [+]
 • Dijous, 8 de març de 2018

  L'Observatori del degà: "Un Consell necessari"

  En l'Observatori del Theknos de març, Miquel Darnés parla del Consell de Col·legis d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya. Llegeix l'article del degà aquí.

  [+]
 • Dijous, 8 de març de 2018

  Sessió informativa sobre la convocatòria de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona

  El consistori de la capital catalana ha posat en marxa una línia d’ajudes per al desenvolupament de projectes en el marc del compromís de Barcelona pel Clima. Per conèixer millor aquesta convocatòria d’ajuts pots assistir a la jornada informativa que tindrà lloc el 15 de març. Inscriu-te aquí. Més informació de les subvencions en aquest enllaç.

  [+]


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2018 Any de l'Enginyeria'