Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Nova Junta de govern


El Col·legi

Nova Junta de govern

DEGÀ

 • Miquel Darnés i Cirera

  Miquel Darnés i Cirera

  dega(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyer Tècnic Industrial Elèctric. Llicenciat en Periodisme. Degà del Col·legi. Consultor independent. President del CCEGETIC i de la METGEC. Ex-catedràtic de secundària i cap del departament d'electrònica industrial de l'Escola del Treball de Barcelona. Ex-assessor de comunicació i màrqueting d'ENGINYERS BCN. Té diverses publicacions acadèmiques d'electrònica industrial. Va treballar als serveis informatius de TV3, fent projectes d'il·luminació a Lámparas Metal Mazda i al departament d'enginyeria de Telefònica.

  @miqueldarnes

VICEDEGÀ

 • Ricard Nogués i Parra

  Ricard Nogués i Parra

  nogues(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyer Tècnic Industrial Elèctric. MBA. Postgrau en Gestió de Compres. Postgrau en Direcció de la Producció. Postgrau en Gestió de Riscos i Emergències. Vicedegà del Col·legi. Vint anys dedicats al sector de projectes, obres i manteniments. Va liderar feines tècniques i després directives en diferents companyies multinacionals: Director Comercial i Director Regional Executiu. Va ser Director General d'una PIME. Actualment és Soci-Director d'ORGANIZE Enginyers Consultors. És formador en tècniques de gestió en diverses entitats, col·legis professionals i al MBA de la UPC.

  @NoguesRicard

SECRETARI

 • Sergi Albet i Tarrasó

  Sergi Albet i Tarrasó

  albet(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyer Tècnic Industrial Elèctric, Enginyer d'Organització Industrial i Graduat superior en edificació per la UPC. Màster en Social Media Branding and Strategy per la URL. Experiència de més de 20 anys com a enginyer d'instal·lacions i 10 anys com a consultor digital ajudant a les empreses en la seva estratègia cap a la digitalització. Actualment, enginyer d'instal·lacions a la Universitat de Barcelona, consultor digital i secretari del Col·legi.

  @sergialbet

VICESECRETARI

 • Xavier Urbano i Trias

  Xavier Urbano i Trias

  urbano(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyer Tècnic Industrial Elèctric. Graduat en Enginyeria elèctrica. Secretari de la Comissió Tècnica de l'Enginyeria del Col·legi. Enginyer Tècnic Generalitat de Catalunya. Tècnic, assessor i gestor de projectes d'enginyeria en l'exercici lliure. Màster en Big Data Esportiu i postgraus en Facility Management i Gestió d'entitats. Els 20 anys que porta treballant al món de l'enginyeria, avalen el seu coneixement i experiència.

TRESORER

 • Fèlix Duran i Passola

  Fèlix Duran i Passola

  duran(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyer Tècnic Industrial Tèxtil. Dues Diplomatures d'ESADE: Direcció producció i Direcció màrqueting. Tresorer del Col·legi. Anàlisi de Balanços i Comptabilitat General (EADA). Diplomatura UPC Facilities Management. Postgrau Tècnic Competent en Plans d'Autoprotecció. Màster Gestió de Riscos i emergències (UAB). 40 anys d'experiència. 34 en gestió-direcció, 18 en el sector construcció. Actualment exercici lliure en les àrees del Facilities Management, Consultoria, Plans d'Autoprotecció. Ha estat professor associat d'ESADE.

  @FelixDuPa

INTERVENTORA

 • Laura López i Demarbre

  Laura López i Demarbre

  lopez(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyera Tècnica Industrial Tèxtil. Llicenciada en investigació i tècniques de mercat. MBA. Vocal del Col·legi. Actualment, Directora d'Estratègia i Màrketing Grup Mutua de Propietarios i Vicepresidenta Executiva de la Fundació Mutua de Propietarios. Prèviament, ha treballat més de 10 anys en diferents sectors del món de l'enginyeria i els serveis. També ha sigut professora del Màster de Project Management de La Salle i assessora d'ACCIÓ en contractació pública internacional.

  @demarbre

VOCALS

 • Eduard Pimàs i Lligé

  Eduard Pimàs i Lligé

  pimas(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Graduat en Enginyeria Mecànica i President de la Comissió de Joves Enginyers. Director d'estació ITV. La seva carrera professional sempre ha girat entorn del sector de l'automoció (SEAT i NISSAN). Enginyer d'homologacions i medi ambient. Expert en planificació logística. Un apassionat de la mobilitat elèctrica.

 • Mireia Esteve i Gallardo

  Mireia Esteve i Gallardo

  esteve(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyera Tècnica Industrial Química. Postgrau en Direcció i gestió de obres i projectes. Tècnica superior en anàlisi i control. Fa legalitzacions d'activitats i certificacions energètiques a l'Oficina Tècnica Esteve, arquitectura & ingeniería i és consultora en materials d'aïllaments tèrmics, acústics i sistemes contra el foc. Va ser la responsable tècnico-financera a Distribuciones y Aislamientos Esteve S.L.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari