Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Benvinguda del degà


El Col·legi

Benvinguda del degà

Sigueu benvinguts a ENGINYERS BCN, un Col·legi modern, útil i proactiu al servei dels col·legiats, la professió i la societat. La Junta de Govern que represento té clar que una professió forta necessita d'un Col·legi que defensi els drets i atribucions professionals, que s'encarregui de posicionar-la davant els empresaris, administracions i societat, com una professió de prestigi exercida per professionals competents i responsables, i, en definitiva, que la representi des d'una posició sòlida i compromesa.

Altrament, el Col·legi ofereix als professionals de l'enginyeria de l'àmbit industrial protecció, seguretat, acompanyament i tot un seguit de serveis com formació continua, assessorament tècnic i jurídic, recerca de noves oportunitats laborals, informació professional, networking, promoció del professional, assegurances, servei de revisió documental, mentoratge, etc. Els serveis i avantatges de la col·legiació estan recollits en la Guia de Serveis i en el vídeo "No caminaràs mai sol", on es recullen els testimonis de diversos col·legiats i que es pot visionar des del web del Col·legi o a través del canal enginyersbcn del You Tube.

Des del 22 de març de 2021, dia de la presa de possessió de la Junta actual, que estem treballant per millorar el gran equip d'ENGINYERS BCN, que està format per la Junta de Govern, per l'equip humà del col·legi, pels col·legiats i col·legiades, pels col·laboradors externs i per les empreses vinculades. La professió, el Col·legi i el país ho necessiten.

Miquel Darnés i CireraInformació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV