Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > 2014, Any del Manteniment


El Col·legi

2014, Any del Manteniment

                                 

Des del seu 50è aniversari, el Col·legi selecciona un tema específic que capitalitza la nostra atenció al llarg d’un any natural.

ENGINYERS BCN ha definit el 2014 com l’Any del Manteniment, durant el qual es volen anar tractant tots aquells temes que hi estan relacionats i aprofundir-hi, amb l’objectiu de potenciar el paper que juga el nostre col·legiat (enginyer tècnic industrial, graduat en enginyeria i enginyer tècnic en disseny industrial) dins aquest sector, així com la seva relació amb els diferents agents que hi intervenen.

Segons els estudis que periòdicament publica l'Asociación Española de Mantenimiento (AEM), el cost del manteniment a Espanya és de l'ordre del 9,4% del PIB, fet que fa constata la importància econòmica d'aquest sector. Per a ENGINYERS BCN, a més, el manteniment suposa una activitat crucial, doncs un 39% dels responsables d'aquesta àrea són enginyers tècnics industrials, la xifra més alta del conjunt de tècnics que es dediquen a aquest sector.

Dins del programa d'activitats oficial de l'Any del Manteniment, es faran tres Debats Tècnics sobre aspectes que preocupen als responsables de Manteniment, organitzats i dirigits pel coordinador de l'Any, Pere Rodríguez i Darnés.

Activitats programades:

CURS:

DEBATS TÈCNICS:

JORNADES TÈCNIQUES:

Articles tècnics al voltant de l'Any del Manteniment:

Novetats dels Participants en l'Any del Manteniment:

Com a novetat aquest any, a fi de mobilitzar la sensibilitat en vers la importància el Manteniment i a petició d'ENGINYERS BCN, l’AEM ha acceptat que tots els col·legiats que desitgin certificar-se, sigui com Expert Gestor de Manteniment o com Expert Supervisor de Manteniment, gaudiran de les mateixes avantatges que els seus associats. En un món tan competitiu com el que s’està vivint, és essencial demostrar la professionalitat no només amb la titulació sinó amb reconeguda experiència i aquesta Certificació de Coneixement en Manteniment així ho avala, doncs es tracta d'una certificació estretament vinculada a l'EFNMS (Federació Europea d’Associacions Nacionals de Manteniment). Més informació a www.aem.es


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari