Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Finestreta única / El Col·legi virtual


Finestreta única / El Col·legi virtual

Votació telemàtica

Votació telemàtica: Junta General Extraordinària desembre 2017

El pròxim 19 de desembre a les 20.30 h se celebrarà una Junta General Extraordinària a la sala d'actes del Col·legi. Durant la sessió, es deliberarà i s'aprovarà, si s'escau, el projecte de modificació estatutària parcial. Com ja és habitual, els col·legiats podran votar de forma telemàtica.

En la reunió de la Junta de Govern del 18 d’octubre s'ha acordat la convocatòria de la Junta General Extraordinària, que compta amb l'ordre del dia següent:

  1. Deliberació i aprovació, si s’escau, del projecte de modificació estatutària parcial, presentat per la Junta de Govern, dels articles 1; 2 (apartat 1); 5; 11; 18 i 57 (apartat 4).
     
  2. Autoritzar a la Junta de Govern per tal que, sense variar l’esperit dels articles aprovats a la Junta General, efectuï les modificacions que siguin necessàries per a la seva inscripció al Registre de Col·legis Professionals, depenent de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.
     

Amb l’objectiu de millorar i facilitar la participació dels col·legiats, aquells que així ho prefereixin podran votar telemàticament a partir de les 9 del matí del dia 18 de desembre. S'habilitarà un sistema que, de manera senzilla i accessible, permetrà emetre el vot online i expressar així la seva opinió sobre la proposta de reforma d’estatuts que es plantejarà en aquesta Junta. Properament es donaran a conèixer més detalls sobre com efectuar el vot electrònic.
 

A més, la Junta General Extraordinària s’emetrà en directe a través de videostreaming, de manera que tothom que no sigui present a la sala podrà seguir el desenvolupament de la sessió a través d’Internet.

Documentació relativa a la Junta General Extraordinària


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2017 Any de la Gestió Energética Eficient