Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Finestreta única / El Col·legi virtual


Finestreta única / El Col·legi virtual

Junta General

Junta General Ordinària

La Junta de Govern ha convocat, per dijous 19 de desembre a les 19 h a la sala d'actes del Col·legi, la Junta General Ordinària d'aprovació del pressupost 2020. La Junta també presentarà els projectes previstos per al proper any i farà un repàs de la feina feta fins ara.

Com en altres ocasions es podrà exercir el vot telemàtic i seguir la junta a través de videostreaming.

Documentació relativa a la Junta General Ordinària
Convocatòria de la Junta General Ordinària. Català
Convocatòria de la Junta General Ordinària. Castellà
Pressupost 2020
Presentació de la Junta General Ordinària


 

Junta General Extraordinària

El pròxim 19 de desembre a les 20.30 h se celebrarà una Junta General Extraordinària a la sala d'actes del Col·legi. Durant la sessió, es deliberarà i s'aprovarà, si s'escau, el projecte de modificació estatutària parcial. Com ja és habitual, els col·legiats podran votar de forma telemàtica.

En la reunió de la Junta de Govern del 16 d'octubre s'ha acordat la convocatòria de la Junta General Extraordinària, que compta amb l'ordre del dia següent:

  1. Deliberació i aprovació, si s'escau, del projecte de modificació estatutària parcial, presentat per la Junta de Govern, dels articles 1; 2 (apartat 1); 5; 11; 18; 39 i 57 (apartat 4).
     
  2. Autoritzar a la Junta de Govern per tal que, sense variar l'esperit dels articles aprovats a la Junta General, efectuï les modificacions que siguin necessàries per a la seva inscripció al Registre de Col·legis Professionals, depenent de la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. 

Com en altres ocasions es podrà exercir el vot telemàtic i seguir la junta a través de videostreaming.
 

Documentació relativa a la Junta General Extraordinària
Convocatòria de la Junta General Extraordinària. Català
Convocatòria de la Junta General Extraordinària. Castellà
Projecte de Modificació parcial dels estatuts
Memòria justificativa del projecte de modificació dels estatuts

 
Per a l'assistència a aquesta jornada, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d'aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per:

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi


Votació telemàtica i videostreaming

Amb l'objectiu de millorar i facilitar la participació dels col·legiats, aquells que així ho prefereixin podran votar telemàticament a partir de les 9 del matí del dia 18 de desembre. S'habilitarà un sistema que, de manera senzilla i accessible, permetrà emetre el vot en línia i expressar així la seva opinió sobre la proposta de reforma d'estatuts que es plantejarà en aquesta Junta. Pròximament es donaran a conèixer més detalls sobre com efectuar el vot electrònic. 

Per poder exercir el dret a vot telemàtic és imprescindible tenir actualitzat el correu electrònic i el número de telèfon mòbil. Es poden comprovar les dades i actualitzar-les a través de l'Àrea Privada.

A més, s'emetrà en directe a través de videostreaming, de manera que tothom que no sigui present a la sala podrà seguir el desenvolupament a través d'Internet i votar telemàticament després del torn de preguntes corresponent. El dia de la Junta ho podreu seguir aquí.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial