Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Finestreta única / El Col·legi virtual > Col·legieu-vos


Finestreta única / El Col·legi virtual

Estar col·legiat et suma a la força i la defensa de l'Enginyeria, et proporciona un punt de trobada i suport. A més, posa a les teves mans serveis i recursos necessaris per a l'exercici professional, a preus especialment competitius.

                         
 

Descobreix tot l'estalvi que t'ofereix la col·legiació:
 

Estalvis entre el 30 i el 40% en la formació del Col·legi. Fins a 600€ d'estalvi.

A més, gràcies als convenis de col·laboració amb altres entitats, pots beneficiar-te d'amplis descomptes. Fins a 1.000€ d'estalvi.

També tramitem les bonificacions per a la teva formació, et donem facilitats de finançament, ajuts per a persones a l'atur i t'oferim formacions gratuïtes, exclusives per a col·legiats.

 DESCOBREIX
 

Les Normes UNE són una eina habitual. Si ets col·legiat en tens accés, incloent també les noves normes i les actualitzacions. Estalvi mig entre 60 i 100€ per norma.

Trobaràs informació sobre novetats legislatives, manuals, guies, etc. Documentació de suport per al desenvolupament de la teva feina.

 DESCOBREIX
 

La llei subratlla que per exercir la professió cal estar col·legiats i disposar de la cobertura d'una assegurança. El Col·legi té contractada una pòlissa col·lectiva de responsabilitat civil professional, a la qual els col·legiats es poden adherir.

Amb la pòlissa col·lectiva del col·legi t'assegures la cobertura necessària per als teus treballs a un preu altament competitiu. Fins al 60% d'estalvi front a altres assegurances del mercat.

 DESCOBREIX
 

Quan tens dubtes i necessites assessorament tècnic o legal, el col·legi t'acompanya amb la seva expertesa en enginyeria de l'àmbit industrial. Consultes laborals, fiscals, aplicació de normativa i altres temes relatius a l'exercici de la professió. Un estalvi de 85€ per consulta.

També et proporcionem suport en el teu procés de recerca de feina, a l'inici de la teva trajectòria professional, si et vols reorientar o millorar. Per a cada sessió t'estalvies 70€.

 DESCOBREIX

I més...
 

Estar ben informat t'ajuda a ser millor enginyer. El col·legi et facilita aquesta tasca amb publicacions pròpies i d'altres.  Així tens al teu abast informació especialitzada, però també de  temes més genèrics.

Revista Theknos, Técnica Industrial, accés a publicacions tècniques, subscripcions a SAPIENS, A L'Econòmic... Un estalvi mig de 140€ l'any.

 DESCOBREIX

 

A més de tot això, et beneficies de formar part d'un gran col·lectiu d'enginyers i enginyers, empreses i institucions del sector industrial.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV