Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Finestreta única / El Col·legi virtual > Col·legieu-vos


Finestreta única / El Col·legi virtual

Col·legieu-vos

Per què col·legiar-me?

Col·legiar-se és passar a formar part d’un col·lectiu de més de 6.000 professionals de l’enginyeria de l’àmbit industrial, que compta en tot moment amb el suport i l’ajut del Col·legi en les seves necessitats: formació continua, assessorament tècnic i jurídic, recerca de noves oportunitats laborals, informació professional, "networking", promoció del professional, assegurances, descomptes, etc. Els serveis i avantatges de la col·legiació estan recollits en la Guia de Serveis i en el vídeo "No caminaràs mai sol", on es recullen els testimonis de diversos col·legiats i que es pot visionar des del web del Col·legi o a través del canal enginyersbcn del You Tube.

També és important saber que per tenir una professió forta fa falta un Col·legi eficaç que defensi els drets i atribucions professionals i que s’encarregui de posicionar-la davant els empresaris, administracions i societat en general, com una professió de prestigi exercida per professionals competents i responsables. Altrament, la legislació vigent (llei catalana 7/2006) estableix que la incorporació al col·legi professional és un requisit necessari per a l’exercici de les professions titulades col·legiades, ja s’exerceixi per compte propi com per compte d’altri.

 

Servei d’Ocupació i Promoció Professional

ENGINYERS BCN compta amb la Borsa de treball més àmplia del sector de l’enginyeria. Cada any gestiona més de d'un miler ofertes de treball i ofereix assessorament personalitzat en la recerca i millora laboral.

Servei de Visat

El Col·legi ofereix un servei de visat àgil i modern que s’adapta a les necessitats dels professionals. El visat es pot gestionar per Internet, per missatger o amb caràcter d’urgència a la seu del Col·legi.

Servei d’Orientació Tècnica

Un suport tècnic gratuït t’ajudarà en qüestions com ara atribucions professionals, normativa, legislació genèrica aplicable, continguts mínims de projectes, etc.

Servei d’Assessorament Jurídic

Al Col·legi trobaràs assessorament en l’exercici lliure de la professió i en temes laborals i fiscals de matèries relacionades amb l'exercici professional.

Formació a mida

Un ampli ventall de jornades formatives dissenyades especialment per a enginyers tècnics industrials t’ajudarà a mantenir-te al dia.

Descomptes

El Col·legi t’ho posa fàcil també en el teu temps d’oci, oferint descomptes en una trentena d’entitats col·laboradores de diversos sectors: salut, esport, lleure, etc.

Col·legia’t

Es poden donar d'alta com a col·legiats totes les persones que disposin del títol de Graduat en Enginyeria de l'àmbit industrial, Enginyer Tècnic Industrial, Perit Industrial i Enginyer Tècnic en Disseny Industrial. Més informació a l’apartat Alta col·legial.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV