Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Club EBCN

El Club EBCN és un espai polivalent i exclusiu per als col·legiats on fer-hi activitats professionals i socials. Un lloc de treball, de reunions, on prendre un cafè o llegir el diari en un ambient distès i agradable. En el Club EBCN hi té cabuda l’experiència i la joventut, ja sigui a partir d’una sessió de networking, una xerrada d’experts en el sector o inclús una sessió de mentoria. Tot això sense oblidar que és també un espai destinat a l’oci, amb xerrades socials o activitats gastronòmiques.

Tot plegat, un espai versàtil que farà que, variant-ne la disposició la zona es podrà utilitzar per a altres activitats, com ara conferències, xerrades, tallers o cinefòrums.

Activitats del Club

+ Més activitats

Cafeteria

Situada just a l’entrada de l’espai i equipada amb una màquina de vending, està pensada com a espai per prendre un cafè al mateix temps que es llegeix el diari.

Lectura i documentació

Ideada com un espai més confortable on gaudir de la lectura –premsa, revistes tècniques, llibres especialitzats-, també es disposa d'una televisió de 55” amb el canal de notícies 24h.

Treball

Espai amb varis punts de treball i amb vuit tauletes de lliure disposició i accés a interet per a consultes. En aquesta zona també s'hi ubiquen taules rodones per a reunions més personalitzades.


Tot el local disposa de connexió wi-fi i de connexions distribuïdes per l’espai, per a que els usuaris en puguin connectar els seus portàtils.


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari