Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

BITE 2018

Portada > Avís legal


Avís legal

Informació general del lloc web segons estableix la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Titular del domini:

  • Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
  • Adreça: C. Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona
  • Telèfon: 934 96 14 20
  • Adreça electrònica: ebcn(ELIMINAR)@ebcn.cat
  • Dades registrals: Inscrit en el Registre Públic de Col·legis Professionals de Catalunya, sota el número d’inscripció ETI/B-2

Protecció de dades

El Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, titular d'aquest domini, es compromet a respectar la legislació vigent de protecció i confidencialitat en el tractament de dades de caràcter personal, d'acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de 13 desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la seva normativa de desplegament.

El Col·legi té inscrits a l'Agència de Protecció de Dades els fitxers amb dades personals de què disposa, tal com estableix la Llei orgànica 15/1999. Les dades personals subministrades per mitjà dels formularis del web seran utilitzades amb la finalitat exclusiva de mantenir la relació administrativa requerida per l'usuari. Aquestes dades en cap cas es comunicaran ni es cediran a tercers.

Les dades de caràcter personal es tracten amb el grau de protecció legalment requerit, segons el Reial decret 994/1999, d'11 de juny, i es prenen les mesures de seguretat necessàries per evitar-ne el mal ús, l'alteració, la pèrdua, el tractament o l'accés no autoritzat i la sostracció per part de tercers.

Per qualsevol aclariment sobre la confidencialitat o el tractament que reben les dades, o bé si es desitja exercir algun dels drets d'informació, oposició, accés, rectificació i cancel·lació, pot dirigir-se al Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona per mitjà d'un missatge electrònic a ebcn(ELIMINAR)@ebcn.cat o un escrit a l'adreça postal del Col·legi, al carrer del Consell de Cent, 365, 08009 Barcelona.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2018 Any de l'Enginyeria'