Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Alta precol·legiat


Alta precol·legiat

Dades precol·legiat/ada
Dades de contacte
Dades acadèmiques
Anual Quadrimestral
Sota la meva responsabilitat declaro que tinc aprovats com a mínim 120 crèdits ECTS
Autoritzo la cessió de les dades de contacte a col·lectius, a persones físiques i/o institucions relacionades amb l'enginyeria o amb les quals el Col·legi col·labora als efectes comercials i/o publicitaris

De confirmat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, pel que fa al tractament de dades personals, ENGINYERS BCN, com a responsable del tractament, facilita la següent informació bàsica sobre Protecció de Dades:

  • Responsable del Tractament: COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE BARCELONA. Q0870003A. Carrer Consell de Cent, 365 - 08009 de Barcelona. ebcn@ebcn.cat. 93.496.14.20
  • Finalitat del tractament de les saves dades personals: Gestionar tant l'alta com els serveis que vulguin gaudir com a precol·legiats.
  • Legitimació i destinataris: El tractament de les dades queda legitimat pel consentiment de l'interessat que atorga a través d'aquesta sol·licitud i no se cediran les dades a tercers, tret d'obligació legal o autorització expressa.
  • Drets: Vostè podrà accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com exercir el dret a la limitació del tractament i la portabilitat de les dades al domicili del responsable, Carrer Consell de Cent, 365 - 08009 de Barcelona.
  • Conservació: Termini previst per la normativa aplicable.

ENGINYERS BCN l'informa que compleix amb tots els requisits establerts per la normativa de protecció da dades i amb totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries. Així mateix, en cas d'incompliment per part del responsable en el tractament de les seves dades personals, vostè té dret a interposar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Els camps marcats amb * són obligatoris.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV