Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Cercador

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Descomptes amb entitats col·laboradores


Descomptes amb entitats col·laboradores

El Col·legi manté convenis amb empreses i entitats líders en el seu sector que ofereixen avantatges i importants descomptes per als col·legiats i els precol·legiats.

Les empreses i entitats que es relacionen són les úniques responsables del compliment i la qualitat dels productes que comercialitzen i/o dels serveis que presten i el Col·legi no té cap responsabilitat davant els seus col·legiats i col·legiades.

Així mateix, el Col·legi no és responsable del pagament que els seus col·legiats i col·legiades beneficiaris d’aquests convenis efectuïn o deixin de fer-ho, quedant aquesta responsabilitat a càrrec dels referits beneficiaris.

Per a més informació cal contactar directament amb les empreses o amb el Col·legi.

Mostrant de 1 a 10 de 56 entrades disponibles

 • Formació


  EUSS Enginyeria

  EUSS Enginyeria i ENGINYERS BCN firmen un acord per facilitar la incorporació dels estudiants de Grau en Enginyeria de l’àmbit industrial al col·lectiu del Col·legi d’Enginyers Graduats i enginyers Tècnics industrials de Barcelona, l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià proporcionarà juntament amb la matrícula anual la sol·licitud de precol·legiació directa, mitjançant un document a l’annex per tal d’efectuar en el tràmit pertinent a aquest efecte.

  L’EUSS farà entrega d’aquest document exclusivament als estudiants que hagin superat el 50% dels crèdits totals de la carrera, és a dir de 120 crèdits ECTS.

 • Professional


  Standard Hidráulica

  Standard Hidráulica, centra la seva activitat en la fabricació i/o comercialització de vàlvules per a instal·lacions d'aigua per a ús residencial, així com vàlvules i accessoris per a la conducció de gas i calefacció, accessoris d'unió de coure, bronze i llautó a més de la gamma d'aixetes CLEVER, i vol oferir unes condicions avantatjoses als col·legiats.

  Ofereix al col·lectiu gratuïtat en els cursos formatius presencials que s’organitzin i s’imparteixin per STANDARD HIDRAULICA a les instal·lacions del COL·LEGI.
  A través del web www.standardhidraulica.com podreu sol·licitar l'enviament gratuït dels newsletter, documentació tècnica o catàlegs digitalitzats.
  Servei gratuït d’assessorament tècnic a través del telèfon 900 102 837 o al correu electrònic sat@standardhidraulica.com
  Més informació al telèfon 93 564 10 94 o a info@standardhidraulica.com
   

 • Professional


  Socomec

  SOCOMEC fabrica i comercialitza solucions i serveis que permeten garantir l'alta disponibilitat d'alimentació energètica a instal·lacions i edificis crítics, control d'energia i protecció, seguretat i durada de les instal·lacions fotocoltaiques, i millora de l'eficiència energètica en edificis e instal·lacions.

  Ofereix al col·lectiu gratuïtat en els cursos formatius presencials que s'organitzin i s'imparteixin per SOCOMEC a les d'instal·lacions d'ENGINYERS BCN.

  A través del correu enginyersbcn@socomec.com es pot sol·licitar l'enviament gratuït del newsletter, documentació tècnic o catàlegs digitalitzats.

  Servei gratuït d'assessorament tècnic a través del correu electrònic enginyersbcn@socomec.com

 • Professional

  Smart City Expo World Congress

  Els col·legiats podran obtenir passis amb un 25% descompte per visitar la sisena edició de l'Smart City Expo World Congress, que arriba el 17 de novembre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona amb la intenció de continuar generant sinergies, compartir coneixements i provocar la relfexió i el debat al voltant de les ciutats i els ciutadans intel·ligents.

  Accediu a l’àrea privada del web del Col·legi per a poder veure més informació

 • Formació

  Fundació CIM

  La Fundació CIM aplicarà condicions preferents als col·legiats del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona en els serveis i cursos formatius organitzats pels diferents programes de formació.

  Consulta avantatges de la Fundació CIM aquí
   

 • Professional

  ITeC

  ENGINYERS BCN signa un conveni amb l'ITeC i ofereix als seus col·legiats l'accés al programa TCQ EXPRÉS, una versió reduïda i de preu avantatjós del Mòdul de pressupostos i condicions tècniques i del Mòdul d’estudis de seguretat i salut de l’aplicació informàtica TCQ2000.

  Amb un ús determinat d’hores de funcionament, el TCQ EXPRÉS de l'Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITeC) incorpora també una selecció del banc de preus i plecs de condicions tècniques del BEDEC (banc estructurat de dades d’elements constructius).
   

  Compatible amb tots els mòduls de TCQ2000, es composa d’unes característiques específiques:
   

  • El nombre màxim de línies de pressupost per projecte és de 200.

  • Admet un màxim de 20 capítols i subcapítols estructurats fins a 3 nivells de profunditat.

  • L’import màxim del pressupost PEM és de 900.000 €.

  • Cada usuari només podrà disposar d’una sola llicència que prèviament haurà d’activar.

  • Les hores de funcionament gratuït anuals seran de 300, a comptar a partir de l’1 de gener de cada any. En cas que s’esgotin les hores l’usuari podrà comprar a l’ITeC un primer paquet de 150 hores per un import de 150 €, si aquest paquet s’esgotés hi ha la possibilitat de comprar una llicència sense límit d’hores però amb caducitat a 31 de desembre, també per 150.

  • En el moment de l’alta s’abonaran 30 € + IVA.

  • El manteniment anual serà de 25 € + IVA, que es facturaran en el mes de gener de l’any següent al de la compra, i que garanteix l’assitència telefònica i l’actualització del programa.

  Per adquirir el programa TCQ EXPRÉS, cal posar-se en contacte amb el Servei de Visats del Col·legi.

 • Automoció


  Renault

  El Col·legi i Renault tenen l'interès comú de fomentar noves fòrmules de mobilitat més netes i sostenibles, que permetin reduir la contaminació de les nostres ciutats i evitar el sobreescalfament del planeta. Sens dubte, l'ús de vehicles elèctrics és una bona font per aconseguir-ho.

  A partir d'ara, i fins al desembre, els col·legiats i els treballadors del Col·legi tenen l'oportunitat de provar un Renault Zoe durant dos dies consecutius (laborables i festius) de forma totalment gratuïta. Els interessats poden sol·licitar la prova i abans de la retirada del vehicle rebran assessorament en la conducció del model i programació de la bateria segons les distàncies previstes. A més, col·legiats i treballadors també compten amb un descompte exclusiu de 500€ per a la seva compra, que se sumarà a altres promocions vigents.

  El Renault Zoe és un vehicle 100% elèctric, ecològic i amb autonomia de 240 km per fer trajectes llargs. El vehicle es recarrega en només una hora als punts de recàrrega de 22 kW i 43 kW i incorpora el sistema Range OptimiZEr, que millora l'autonomia amb independència de les condicions de conducció.

  Com sol·licitar la prova gratuïta

  En cas de voler conduir un Renault Zoe durant dos dies, els interessats hauran d'enviar un correu electrònic a Renault Retail Group Barcelona amb les seves dades de contacte i sol·licitant disponibilitat per a la data desitjada. Caldrà identifar-se amb el número de col·legiat. Les persones de contacte de Renault són Eric G. Casado, la seva adreça de contacte és eric.guarro@renault.es i el seu telèfon 639 702 101 i Francisco Javier A. Junyent, Francisco-javier.abellan@renault.es, 630 276 695.

 • Formació

  In Motion Academy

  Els col·legiats tenen un 10% de descompte en el programa acadèmic que l'empresa In-motion Academy GmbH imparteix a Barcelona amb l’objectiu de preparar els empleats seleccionats per treballar a Alemanya.

  in-motion Group és un grup d‘empreses internacionals que està especialitzat en la selecció de personal i serveis de projectes per les àrees d‘enginyeria, formació i consultoria.

  La seva filial in-motion Academy amb sucursal al centre de Barcelona ofereix als graduats universitaris una perspectiva professional al mercat alemany. El programa está dirigit principalment als graduats universitaris dels camps d’STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques).

  El programa acadèmic d’in-motion consta de quatre mòduls:

  • inserció laboral

  • curs d’alemany

  • formació intercultural

  • assessoria d’integració


  Per a més informació, si us plau consulti l’enllaç www.in-motion-academy.eu

  Dades de contacte:


  in-motion Academy GmbH, sucursal en España, Carrer de la Diputació, 279, 08007 Barcelona
  info@in-motion-academy.eu

 • Oci

  BCN Clàssics

  Una temporada exclusiva de concerts al Palau de la Música amb el segell BCN Clàssics. Daniel Baremboim, Sir Neville Marriner, amb obres com Carmina Burana, Nuits d’Ete, Simfonies de Beethoven i molt més!
  BCN Clàssics ofereix un 5% de descompte adicional al preu dels abonaments (en total un 25% de descompte sobre el preu de les entrades) i accés a les millors butaques de totes les categories pels col·legiats i el seus acompanyants!
  Tota la informació a: www.bcnclassics.cat

  Accediu a l’àrea privada del web del Col·legi per a poder veure més informació

 • Automoció

  Cepsa

  Cepsa ha signat un conveni de col·laboració amb el col·legi. A partir d’ara els col·legiats poden sol·licitar la targeta Star Direct de Cepsa i aconseguir descomptes exclusius de 6 cts./l en carburants de la gamma Star i de 7,5 cts./l en carburants d’alta gamma Óptima.

  Cal tenir en compte que la targeta és gratuïta i no és un mitjà de pagament, sinó que serveix per acumular el descompte. Cada mes, Cepsa ingressarà al vostre compte l’estalvi acumulat sempre que sigui superior a 5€. En cas contrari, el descompte és guardarà per al següent ingrés.

  Permet desgravar l'IVA: reps una única factura mensual que, si ets autònom, podràs
  presentar a la teva declaració.

  Per sol·licitar aquesta targeta aquesta targeta cal omplir el següent formulari i enviar-lo per email a csdpdm@cepsa.com i l'òriginal per correu postal a Cepsa CARD, S.A Paseo de la Castellana, 259-A. CP 28046 Madrid.

  Més informació al document de Presentació Targeta Cepsa Star DirectInformació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2017 Any de la Gestió Energética Eficient