Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Cercador

Fem que tot funcioni

ENAC
Servei de Certificació Professional

La contínua evolució de les necessitats del món professional, on cal demostrar estar en possessió d'un determinat nombre de competències específiques per tal de poder desenvolupar unes tasques concretes, fa imprescindible la implementació d’una eina que permeti certificar aquestes competències a través d’un sistema que tingui reconegut prestigi tant pel seu grau de fiabilitat com per la seva traçabilitat. Aquesta fita s’aconsegueix a través d’un Organisme de Certificació Acreditat.

Cal tenir present que les competències difereixen de les atribucions, les quals s’obtenen directament per titulació, mentre que les competències es van adquirint amb formació continuada, així com amb l’experiència que es va adquirint amb el creixement professional.

Esquemes de certificació desenvolupats per ENGINYERS BCN segons la Norma UNE-EN ISO/IEC 17024:2012, pels següents àmbits:  

Convocatòries

 • Convocatòria de certificació d'Expert en auditories energètiques - 17 de maig a les 10 h
   
 • Convocatòria de certificació d'Expert en baixa tensió - 18 de maig a les 10 h
   
 • Convocatòria de certificació d'Expert en legalització d'activitats - 18 de maig a les 10 h
   

Per inscriure’s a la convocatòria cal donar-se d’alta a la plataforma del Servei de Certificació Professional i complir amb els prerequisits indicats.


Servicio de Certificación profesional

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les seves dades formaran part d’un fitxer, titularitat del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, amb domicili al carrer Consell de Cent, 365, 08009 Barcelona. Totes aquestes dades es tractaran de forma confidencial d’acord amb la Llei esmentada anteriorment i d’acord amb el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre. Per aquest motiu, li comuniquem que vostè pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a l’adreça anteriorment citada.


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2017 Any de la Gestió Energética Eficient