Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies


Notícies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 2846 notícies disponibles

 • Dimarts, 22 d'agost de 2017

  Inicia’t en la innovació de processos amb aquest curs sobre el Value Stream Maping (VSM)

  El Value Stream Mapping (VSM), eina d’anàlisi de com són els processos empresarials, a més de solucionar problemes, explica l’origen dels que volem evitar. Per saber-ne més apunta’t al cursExcel·lència operativa en l’àmbit del Manufacturing. Value Stream Maping (VSM). L’eina estrella de l’èxit de Toyota”. Seran els dies 19 i 25 d'octubre, de 9 a 14 i de 15 a 18 h, al Tecnoespai. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

  [+]
 • Dilluns, 21 d'agost de 2017

  Interessant curs de 96 hores sobre prevenció i seguretat d’incendis

  El Col·legi continua oferint formació de qualitat. Del 4 d’octubre al 28 de febrer, a la seu del CAATEEB, es realitzarà el Curs bàsic de Prevenció i Seguretat en Matèria d’Incendis, destacada activitat de 96 hores lectives (51 presencial i 45 en línia) on fins a sis experts explicaran les normes i analitzaran les qüestions tècniques. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

  [+]
 • Divendres, 11 d'agost de 2017

  ENGINYERS BCN organitza a l’octubre un curs de luminotècnica de 32 hores lectives

  13 ponents, 8 sessions, 4 hores per dia. Són les xifres de la important activitat que prepara el Col·legi pels 2, 4, 9, 11, 16, 18, 23 i 25 d’octubre. De 16.30 a 20.30 h, al Tecnoespai, tindrà lloc el “IV Curs Luminotècnia aplicada Ramon San Martin”. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

  [+]
 • Divendres, 11 d'agost de 2017

  Reducció del 8% en el preu del Màster en Enginyeria de Manteniment a TÜV SÜD

  Els col·legiats disposen en exclusiva d’un descompte del 8% (400 €) i acumulable a altres promocions en el Màster en Enginyeria de Manteniment 18ª promoció de TÜV SÜD. Comença el 3 de novembre, té una duració de 600 hores i és sempresencial. Més informació entrant en aquest enllaç, enviant un correu a master@tuv-sud.es o trucant al 912 031 145.

  [+]
 • Dijous, 10 d'agost de 2017

  Aprèn sobre el Lean Management

  La metodologia que busca l’eficàcia empresarial, Lean Management, està cada vegada més estesa. El Col·legi t’ofereix l’oportunitat de conèixer-la millor amb el curs “Jornada Lean Management: Com aconseguir anar un pas per davant de la competència i millorar, no només en temps de crisi”. Es realitzarà el 28 de setembre, de 17.30 a 20.30 h, al Tecnoespai. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

  [+]
 • Dijous, 10 d'agost de 2017

  Presenta’t als Premis RuralApps abans del 16 d’agost

  Si has participat en el desenvolupament d’una aplicació mòbil per als sectors agrari, alimentari o rural pots participar als Premis RuralApps. Hi ha dues categories, cadascuna premiada amb 3.000 €: les apps adreçades als professionals del sector i les que es dirigeixen a la ciutadania. Tens fins el 16 d’agost per presentar-t’hi. Trobaràs les bases del certamen aquí.

  [+]
 • Dimecres, 9 d'agost de 2017

  El Col·legi programa un curs sobre aigua calenta sanitària

  L’agenda formativa d’ENGINYERS BCN torna a la tardor amb força. Els dies 26 de setembre i 3 d'octubre, de 16 a 20 h, es realitzarà al Tecnoespai el “Curs aigua calenta sanitària”, sobre el funcionament d'una instal·lació i els equips, els serveis i les funcions dels seus components i la legislació aplicable. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

  [+]
 • Dimecres, 9 d'agost de 2017

  Descompte del 5% al programa de postgrau d·HEALTH Barcelona

  Si estàs interessat en emprendre en l’àmbit de la salut aprofita aquesta oportunitat. Gràcies a l’acord al qual ha arribat amb el Col·legi, el programa d·HEALTH Barcelona, amb data d’inici gener 2018, ofereix als col·legiats un 5% de reducció en el seu preu total. Per a més informació contacteu amb Raquel Riera a rriera@biocat.cat.

  [+]
 • Dimarts, 8 d'agost de 2017

  Fins a un 15% de descompte en formació a l’IMF Business School

  ENGINYERS BCN ha signat un acord amb el centre formatiu IMF Business School, amb cursos de postgrau, d’especialització i Executive per alts directius tant online, com presencial i semiprencial. Fruït d’això, els col·legiats gaudeixen d’un descompte que en alguns cursos pot arribar al 15%. Continua llegint per conèixer els detalls.

  [+]
 • Dimarts, 8 d'agost de 2017

  L’ICAEN llança una campanya per impulsar l’autoconsum fotovoltaic

  Avançar cap a la sobirania energètica és l’objectiu final de la comunicació que ha posat en marxa l’Institut Català de l’Energia (ICAEN). Per tal d’aconseguir-ho es pretén que els ciutadans aprofitin l’energia solar en teulades i terrats i així afavorir l'autoconsum. La difusió es farà a través de Twitter, Facebook, Instagram i Google Ads. Mira la campanya aquí.

  [+]


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2017 Any de la Gestió Energética Eficient