Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies


Notícies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 2784 notícies disponibles

 • Dimecres, 28 de juny de 2017

  Inscriu-te al gran acte de cloenda del Congrés de les Professions

  La Intercol·legial, que aglutina més de 100 coporacions professionals de Catalunya, presenta les conclusions d’aquest cicle d’activitats. El Ministre de Justícia, Rafael Català, i el Conseller de Justícia, Carles Mundó, entre les autoritats participants. Serà el 4 de juliol, a les 18 h, al Museu Marítim de Barcelona. Apunta’t abans de dilluns en aquest enllaç. Més informació aquí.

  [+]
 • Dimecres, 28 de juny de 2017

  El futur ja és aquí: Aprèn sobre digitalització de l’energia i edificació eficient

  Hi ha moltes xerrades sobre sostenibilitat, però poques ofereixen diversos punt de vista contraposats en una completa taula rodona. Ara tens l’oportunitat de viure-ho gràcies a aquest acte sobre digitalització de l’energia i edificació eficient que es farà a la sala d’actes del Col·legi el 28 de juny, a les 18.30 h. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç. Segueix-lo per videostreaming.

  [+]
 • Dimarts, 27 de juny de 2017

  Estalvia’t un 10% en la taxa de recollida de residus comercials

  Una manera d’estalviar i de contribuir per viure en un planeta més verd. Tothom guanya amb l’adhesió del Col·legi al programa Barcelona + Sostenible. Si participes en algunes de les accions proposades, podràs beneficiar-te del 10% de reducció en el preu del servei de recollida de residus comercials. Entra aquí i, després d’indicar com vols ajudar, omple el formulari per obtenir el benefici fiscal. Tens fins el 31 de juliol. Més informació en aquest enllaç.

  [+]
 • Dimarts, 27 de juny de 2017

  Les auditories energètiques als municipis, a anàlisi

  La localitat vallesana de Vacarisses acollirà la “Jornada sobre auditories energètiques municipals”, organitzada pel Col·legi i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), una bona oportunitat per conèixer de la mà d’alcaldes i tècnics què s’ha de fer i com en matèria de control de l’eficiència energètica des del punt de vista municipal. Serà el 12 de juliol, de 10 a 13.45 h. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

  [+]
 • Dilluns, 26 de juny de 2017

  Disponible el número de juny de la revista Theknos

  El número 214 de la revista del Col·legi dedica el seu tema de portada a l'enginyeria que fa possible l'acústica. Pots llegir-lo aquí

  [+]
 • Dilluns, 26 de juny de 2017

  ENGINYERS BCN, present al final de La Riera

  Mig milió de persones van veure ahir diumenge l’últim capítol de la sèrie de TV3 La Riera, on durant uns segons va aparèixer el cartell promocional del Col·legi a l’escola universitària TecnoCampus de Mataró. La telenovel·la catalana es va acomiadar de l’audiència després de 1.534 episodis. Pots veure-ho en aquest enllaç (minut 37:30).

  [+]
 • Divendres, 23 de juny de 2017

  El degà trasllada al president Puigdemont les inquietuds dels col·legiats

  El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va gravar ahir la intervenció que s’emetrà a la Diada de la Professió. Després d’enregistrar el discurs institucional, Puigdemont va dedicar uns minuts a parlar amb el degà del Col·legi, Miquel Darnés, qui va expressar-li les demandes dels professionals del sector.

  [+]
 • Divendres, 23 de juny de 2017

  Primera reunió de coordinació entre la Junta i les Comissions

  Els presidents de les Comissions van conèixer oficialment ahir els seus contactes amb la Junta de Govern: els vocals Sergi Albet i Laura López. Ambdós van expressar les que seran les seves línies de treball de cara al nou mandat i la seva intenció de potenciar aquests òrgans de treball.

  [+]
 • Divendres, 23 de juny de 2017

  El BOE publica la modificació del Codi Tècnic d'Edificació

  En data de 23 de juny de 2017, ha estat publicada en el BOE la disposició següent: "Orden FOM/588/2017, de 15 de junio, por la que se modifican el Documento Básico DB-HE "Ahorro de energía" y el Documento Básico DB-HS "Salubridad", del Código Técnico de la Edificación, aprobado por Real Decreto 314/2006, de 17 de marzo". Consulta-la aquí.

  [+]
 • Divendres, 23 de juny de 2017

  El BOE publica la regulació d'ajudes per l'adquisició de vehicles d'energies alternatives

  En data de 23 de juny de 2017, ha estat publicada en el BOE la disposició següent: "Real Decreto 617/2017, de 16 de junio, por el que se regula la concesión directa de ayudas para la adquisición de vehículos de energías alternativas, y para la implantación de puntos de recarga de vehículos eléctricos en 2017 (Plan MOVEA 2017)". Consulta-la aquí.

  [+]


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2017 Any de la Gestió Energética Eficient