Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies


Notícies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 2909 notícies disponibles

 • Dijous, 19 d'octubre de 2017

  Ha estat publicada la disposició sobre la classificació, la codificació i les vies de gestió dels residus a Catalunya

  En data 19 d’octubre de 2017 ha estat publicada en el DOGC la disposició següent:

  Decret 152/2017, de 17 d'octubre, sobre la classificació, la codificació i les vies de gestió dels residus a Catalunya. Pots consultar-ho aquí

  [+]
 • Dijous, 19 d'octubre de 2017

  Es publica el decret que regula les entitats i els laboratoris d'assaigs per al control de qualitat de l'edificació

  En data 19 d’octubre de 2017 ha estat publicada en el DOGC la disposició següent:

  Decret 149/2017, de 17 d'octubre, de les entitats de control de qualitat de l'edificació i dels laboratoris d'assaigs per al control de qualitat de l'edificació. Pots consultar-ho aquí.

  [+]
 • Dijous, 19 d'octubre de 2017

  Apunta’t al curs “Càlculs senzills d’estructures”

  Ser capaç de desenvolupar petits càlculs d’estructura i fonaments és essencial a l’hora de realitzar projectes senzills com el de naus industrials. Amb l’objectiu de potenciar aquesta àrea el Col·legi ha preparat l’activitat formativa “Càlculs senzills d’estructures”. Es farà els dies 6, 8, 13 i 15 de novembre, de 17 a 20 h, al Tecnoespai. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

  [+]
 • Dijous, 19 d'octubre de 2017

  Millora professionalment amb el curs d’autòmats programables industrials

  El Col·legi organitza, del 25 d’octubre al 14 de desembre, el curs per generar projectes automatitzats amb el dispositiu PLC en un context de processos industrials. Les classes teòriques es realitzaran en línia i la part pràctica es farà, presencialment, al Tecnoespai. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

  [+]
 • Dimecres, 18 d'octubre de 2017

  Es publica la correcció d’errors del RIPCI

  En data 23 de setembre, es va publicar la correcció d’errors del RD 513/2017, pel qual s’aprova el Reglament d’Instal·lacions de Protecció Contra Incendis (RIPCI). Una de les 2 correccions realitzades ja la va avançar el Col·legi a l’article d’Anàlisi de la publicació del nou RIPCI al número 215 de la a revista Theknos. Pots consultar-ho aquí

  [+]
 • Dimarts, 17 d'octubre de 2017

  Reforça la teva xarxa de contactes amb aquesta activitat del Col·legi

  Conèixer la persona adequada en el moment adequat és de vital importància a l’àmbit professional. ENGINYERS BCN vol enfortir les relacions entre els col·legiats i per això organitza una activitat, amb un important component pràctic, on els participants podran prendre contacte amb altres professionals. Serà el dimecres 15 de novembre, de 17.30 a 20.30 h, al Club EBCN. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

  [+]
 • Dilluns, 16 d'octubre de 2017

  Participa a les Jornades sobre Autoconsum Elèctric

  Per aconseguir una millor eficiència energètica, diverses institucions organitzen pel dijous 19 d’octubre la fira de l’autoconsum elèctric. Es realitzarà a Vic, al Recinte Firal El Sucre, de 9 a 13.15 h. Participaran experts en diverses àrees i hi haurà un espai de mostres i de networking amb empreses expositores. Per participar podeu contactar amb fires@vic.cat i confirmar l’assistència en aquest enllaç. Més informació aquí.

  [+]
 • Dilluns, 16 d'octubre de 2017

  Aprofita aquest descompte a Microsoft

  Office 365 és un correu professional que permet disposar de les eines d'Office Online des de qualsevol equip, conté un sistema d’emmagatzematge d’arxius en el núvol i un conjunt d’eines de comunicació. La Intercol·legial ofereix un 8% de descompte als col·legiats d’ENGINYERS BCN perquè gaudeixin d’aquests serveis de Microsoft. Més informació aquí.

  [+]
 • Divendres, 13 d'octubre de 2017

  Disponible el número d'octubre de la revista Theknos  El número 217 de la revista del Col·legi dedica el seu tema de portada a la relació entre la tecnologia i l'educació i al Pla STEMCat que ha impulsat el Govern català. Pots llegir-lo aquí.

  [+]
 • Dimecres, 11 d'octubre de 2017

  Informa't sobre les auditories energètiques en l'Administració

  Cada vegada són més les normes que impulsen el control energètic a empreses i institucions. Per saber-ne més d’un àmbit que creix cada dia més, el Col·legi i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) han organitzat la conferència “Beneficis de les Auditories Energètiques en l’àmbit de l’Administració i Certificació acreditada dels auditors” pel dijous 19 d’octubre, de 9.30 a 14 h, a la sala d'actes. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç. Segueix-lo per videostreaming (només col·legiats).

  [+]


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2017 Any de la Gestió Energética Eficient