Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Cercador

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Junta de govern


El Col·legi

Junta de govern

DEGÀ

 • Miquel Darnés i Cirera

  Miquel Darnés i Cirera

  dega(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyer tècnic electrònic i llicenciat en Periodisme per la UPF. Durant vuit anys, ha exercit d'assessor de comunicació i màrqueting a ENGINYERS BCN. Va ser membre de la Junta de Govern del Col·legi del 1997 al 2005 com a vocal d'Ensenyament. També ha treballat com a tècnic projectista i al departament d'energia i serveis de la CTNE.

VICEDEGANA

 • Ma Cinta Pastor Redondo

  Ma Cinta Pastor Redondo

  pastor(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyera tècnica química i llicenciada en Química. Membre de la Junta d'ENGINYERS BCN des de l'any 2001. Directora tècnica del Laboratori Dr. Oliver Rodés. És vicepresidenta d’AQUAESPAÑA i forma part d’AEAS, Adeagua i Els amics de l’Aigua. Va ser la guanyadora de la primera convocatòria del premi Donatech.

SECRETARI

 • Jordi Artiga i Pascual

  Jordi Artiga i Pascual

  artiga(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyer tècnic químic. Màster en Qualitat a la Indústria i Màster en Plàstics per la UPC. Enginyer tècnic municipal i exercici lliure. Ha fet formació a ENGINYERS BCN, FMC, etc. És vicepresident de Tecnicsmunicipals.cat, membre de la TAAC i de la comissió de la FUE (AOC).

VICESECRETARI

 • Francesc Amer i Novau

  Francesc Amer i Novau

  amer(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyer tècnic mecànic. Membre de Junta d'ENGINYERS BCN des del 2005 i vicepresident de la Comissió d'Exercici Lliure. Direcció d'empreses tèxtils i d'empreses ascensoristes. Exercici lliure. President de l'AEN/CTN 197 PERICIALES. Vocal del plenari de l'AEN/CTN 157 PROYECTOS i del SC1.

TRESORER

 • Ricard Nogués i Parra

  Ricard Nogués i Parra

  nogues(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyer tècnic elèctric. MBA Postgrau en Direcció de la Producció. Postgrau en Gestió de Compres. Postgrau en Gestió de Riscos i Emergències. Ha impartit formació a ENGINYERS BCN. Soci director d'ORGANIZE, enginyers consultors en organització d'empreses.

INTERVENTOR

 • Fèlix Duran Passola

  Fèlix Duran Passola

  duran(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyer tècnic tèxtil. Diplomat per ESADE en direcció de la producció i direcció del màrqueting. Diplomat per la UPC en gestió i manteniment d'edificis. Exercici lliure. Gestió i direcció en el sector tèxtil, el de la construcció i altres.

VOCALS

 • Sergi Bolea i Noya

  Sergi Bolea i Noya

  bolea(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyer tècnic mecànic. President de la Comissió d'Exercici Lliure d'ENGINYERS BCN. Dissenya instal·lacions i construccions i legalitza tot tipus d'activitats. Relacionat amb el sector de l'automòbil.

 • Laia Lièbana Tardío

  Laia Lièbana Tardío

  liebana(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyera tècnica mecànica. Membre de la Comissió de Seguretat Contra Incedis i Emergències d'ENGINYERS BCN. Exercici lliure en els àmbits de la construcció, llicències d'obres-activitats, legalitzacions i direcció d'obra.

 • Joan Garreta i Piera

  Joan Garreta i Piera

  garreta(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Perit industrial. Membre de la Comissió de Jubilats d'ENGINYERS BCN. Ha exercit càrrecs de responsabilitat en fabricació, manteniment, innovació i projectes, en diferents empreses (Miniwatt Fecsa, FSB, FCC i FGC). Actualment està jubilat.

 • Joan Ribó i Casaus

  Joan Ribó i Casaus

  ribo(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Perit industrial i enginyer tècnic químic. Degà d'ENGINYERS BCN des del 2005 fins el 2013. Expresident de la Comissió de Medi Ambient. Expresident del consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya. Exercici Lliure. Director i administrador del gabinet d'enginyeria LADE. Enginyer Expertise-Acreditació DPC.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2017 Any de la Gestió Energética Eficient