Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Cercador

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Junta de govern


El Col·legi

Junta de govern

DEGÀ

 • Miquel Darnés i Cirera

  Miquel Darnés i Cirera

  dega(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyer tècnic electrònic i llicenciat en Periodisme per la UPF. Durant vuit anys, ha exercit d'assessor de comunicació i màrqueting a ENGINYERS BCN. Va ser membre de la Junta de Govern del Col·legi del 1997 al 2005 com a vocal d'Ensenyament. També ha treballat com a tècnic projectista i al departament d'energia i serveis de la CTNE.

VICEDEGANA

 • Ma Cinta Pastor Redondo

  Ma Cinta Pastor Redondo

  pastor(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyera tècnica química i llicenciada en Química. Membre de la Junta d'ENGINYERS BCN des de l'any 2001. Directora tècnica del Laboratori Dr. Oliver Rodés. És vicepresidenta d’AQUAESPAÑA i forma part d’AEAS, Adeagua i Els amics de l’Aigua. Va ser la guanyadora de la primera convocatòria del premi Donatech.

SECRETARI

 • Jordi Artiga i Pascual

  Jordi Artiga i Pascual

  artiga(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyer tècnic químic. Màster en Qualitat a la Indústria i Màster en Plàstics per la UPC. Enginyer tècnic municipal i exercici lliure. Ha fet formació a ENGINYERS BCN, FMC, etc. És vicepresident de Tecnicsmunicipals.cat, membre de la TAAC i de la comissió de la FUE (AOC).

VICESECRETARI

 • Francesc Amer i Novau

  Francesc Amer i Novau

  amer(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyer tècnic mecànic. Membre de Junta d'ENGINYERS BCN des del 2005 i vicepresident de la Comissió d'Exercici Lliure. Direcció d'empreses tèxtils i d'empreses ascensoristes. Exercici lliure. President de l'AEN/CTN 197 PERICIALES. Vocal del plenari de l'AEN/CTN 157 PROYECTOS i del SC1.

TRESORER

 • Ricard Nogués i Parra

  Ricard Nogués i Parra

  nogues(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyer tècnic elèctric. MBA Postgrau en Direcció de la Producció. Postgrau en Gestió de Compres. Postgrau en Gestió de Riscos i Emergències. Ha impartit formació a ENGINYERS BCN. Soci director d'ORGANIZE, enginyers consultors en organització d'empreses.

INTERVENTOR

 • Fèlix Duran Passola

  Fèlix Duran Passola

  duran(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyer tècnic tèxtil. Diplomat per ESADE en direcció de la producció i direcció del màrqueting. Diplomat per la UPC en gestió i manteniment d'edificis. Exercici lliure. Gestió i direcció en el sector tèxtil, el de la construcció i altres.

VOCALS

 • Laia Lièbana Tardío

  Laia Lièbana Tardío

  liebana(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Enginyera tècnica mecànica. Membre de la Comissió de Seguretat Contra Incedis i Emergències d'ENGINYERS BCN. Exercici lliure en els àmbits de la construcció, llicències d'obres-activitats, legalitzacions i direcció d'obra.

 • Joan Garreta i Piera

  Joan Garreta i Piera

  garreta(ELIMINAR)@ebcn.cat

  Perit industrial. Membre de la Comissió de Jubilats d'ENGINYERS BCN. Ha exercit càrrecs de responsabilitat en fabricació, manteniment, innovació i projectes, en diferents empreses (Miniwatt Fecsa, FSB, FCC i FGC). Actualment està jubilat.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2017 Any de la Gestió Energética Eficient